To xmas δέντρο των bloggers! (2020)

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

δέντρο των bloggers

Στα πιο διαφορετικά Χριστούγεννα που έχουμε ζήσει, είχα μια έμπνευση.

Να στολίσουμε μαζί ένα δέντρο και κάθε στολίδι που θα κρεμούσαμε να ‘ναι μια λέξη-ευχή για τη νέα χρονιά. Να φτιάξουμε, το δικό μας δημιουργικό advent calendar!

Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος που σκέφτηκα για να ξορκίσω το κακό του 2020, εν όψει εορτών. Το αγκαλιάσατε με τόση θέρμη, που με συγκίνησε!

Αυτό που με συγκίνησε πιο πολύ είναι, ότι σε μια εποχή αποξένωσης, εμείς συναντηθήκαμε στα μονοπάτια του διαδικτύου και μοιράσαμε θετικότητα, σε καιρούς που δεν περισσεύει!

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο, αλλά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που ήσασταν μαζί μου σε αυτή τη σκέψη!

Χάρηκα τόσο που γνώρισα bloggers που δε γνώριζα κι εύχομαι να μας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσουμε όλοι μαζί!

Πριν συνεχίσουμε:

Στο ομαδικό e-mail η Άννα μας η υπέροχη, είχε μια ιδέα!

Και το έγραψα κι εκεί το γράφω κι εδώ: Σ’ ευχαριστώ που μέχρι τελευταίας στιγμής έχεις ιδέες και θετική ενέργεια να προσφέρεις Αννούλα μου! Για εμένα αυτό είναι ανεκτίμητο!

Η ιδέα της…

Μαρίνα, φίλοι και φίλες σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο όταν στολιστεί το δέντρο μας, να το πάρουμε από το μπλογκ σου Μαρίνα και να το αναρτήσουμε όλοι (ή όσοι θέλουμε) στα μπλογκ μας χωρίς σχόλια ανοιχτά. Έχουμε ήδη ευχηθεί μεταξύ μας, και απλά η ανάρτηση με το δέντρο μας να γίνει από τους συμμετέχοντες με μια ευχή μας και με το λινκ για της Μαρίνας το μπλογκ που είχε την ιδέα.
Τι λες Μαρίνα; Συμφωνείς ή είναι καλύτερα να μείνει μόνο στο δικό σου μπλογκ;
Εσείς φίλοι τι πιστεύετε; Συμφωνείτε; Εγώ θα ήθελα πολύ να το πάρω το δέντρο μας και αν δεν έχει αντίρρηση η Μαρίνα θα το αναρτήσω σε εορταστική ανάρτηση και θα μείνει ως ότου αποφασίσουμε να κάνουμε νέα ανάρτηση
Περιμένω απόψεις σας
Φιλιά σε όλους

Εννοείται ότι όποιος θέλει μπορεί να το κάνει. Δεν έχω καμιά αντίρρηση, ίσα ίσα! Η ιδέα κι η διοργάνωση του δρώμενου είναι δική μου, το δέντρο όμως ανήκει σε όλους μας. Όλοι βάλαμε πάνω απ’ ένα στολίδι. Αυτός ήταν άλλωστε ο σκοπός του δρώμενου, να φτάσει παντού θετική ενέργεια κι αν μπορεί να παρασύρει τον νέο χρόνο! Όποιος θέλει, με χαρά να το συζητήσει στα σχόλια! Αννούλα μου και πάλι σε ευχαριστώ για την ιδέα και την επικοινωνία!

Το δέντρο μας:

Με το wheel προσδιόρισα ποιες θα είναι τρεις κυρίαρχες λέξεις της χρονιάς για να τις βάλω στις κορδέλες! Το ίδιο έκανα και με τα δώρα που θα μας δώσει η χρονιά και το αστέρι!

 

Στολίδια κρέμασαν οι παρακάτω bloggers:

Γράμμα Λέξη/Ανάρτηση Blog
Α Αισιοδοξία It’s time to thank yourself please
Β Βήμα Άιναφετς
Γ Γαλήνη Γήινη Ματιά
Δ Δικαιοσύνη Ηδύποτον
Ε Εγγύτητα Travel in litterature
Ζ Ζωντάνια Craftarista
Η Ηλιοστάσιο My little stories
Θ Θαλπωρή Στα μονοπάτια της φαντασίας μου
Ι Ιαπωνία Γατόσφαιρα
Κ Καλοσύνη Ερωφίλη Πατεράκη
Λ Λιμάνι Το “φύλλο” των φίλων
Μ Μαγεία Του μυαλού τα γυρίσματα
Ν Νίκη Εκεί που ερωτεύομαι τη ζωή
Ξ Ξεγνοιασιά Δια χειρος Rena Christodoulou
Ο Ομορφιά Με το φεγγάρι αγκαλιά
Π Παραμύθι Κάτω από την Ακρόπολη
Ρ Ρομαντισμός In the pastel bag
Σ Στοργή Σμαραγδάκι
Συγχώρεση Νικολέτα
Τ Τύχη Έγινα 68 !Ε! και…
Υ Υπευθυνότητα Ατενίζοντας
Φ Φως Απάγκιο
Χ Χαμόγελο Συλλέγω στιγμές
Ψ Ψυχή Κατερίνα Β
Ω Ωδή Ανέσπερη
Ώθηση Little Hope Flags

 

Τα δώρα του 2021

Όπως είχατε δει σε αυτή την ανάρτηση σας ρώτησα αν θέλετε κάποιες λέξεις να μη μπουν ως στολίδια αλλά ως δώρα. Για να δούμε ποια θα είναι τα δώρα που θα μας δώσει η νέα χρονιά. Η απάντηση ήταν ομόφωνα “ναι” από 27 ψήφους (και σας ευχαριστώ).

Στην ερώτηση αν θέλετε να μπουν στα στολίδια και τα ονόματα, από τις 24 απαντήσεις που έλαβα συνολικά οι εννιά ήταν υπέρ του “ναι”. Δέκα πέντε, ήταν υπέρ του όχι! Οπότε τα ονόματα δε μπήκαν στο δέντρο!

Ο τροχός λοιπόν μας έδωσε έξι νούμερα: τα 5 δώρα που θα μας δώσει η χρονιά και το αστέρι!
Δεν ήθελα να βάλω το δικό μου στολίδι ως αστέρι επειδή είμαι οικοδέσποινα, για τον απλό λόγο ότι ήθελα να είμαι δίκαιη αλλά και να δω ποια λέξη θα φωτίσει η χρονιά!

Τα δώρα που θα μας δώσει το 2021, είναι:

  1. Καλοσύνη
  2. Ομορφιά
  3. Αισιοδοξία
  4. Στοργή
  5. Χαμόγελο

Αυτά λοιπόν είναι τα δώρα που θα μας φέρει το 2021. Στο αστέρι, βρέθηκε το δικό μου στολίδι (2021 να περιμένω νίκες?) όπως βλέπετε κι ευχαρίστησα τη τύχη, αφού έκανα ένα happy dance από τη χαρά μου!

Σας ευχαριστώ με ένα συμβολικό δώρο!

Επειδή έχω περιορίσει τις μετακινήσεις μου και δεν είμαι fan των online αγορών δεν μπορούσα να σας κάνω ένα δωράκι. Ούτε ανήκω στις χρυσοχέρες της γειτονιάς που κάνουν θαύματα!

Όμως έφτιαξα με πολλή πολλή αγάπη κι όλη μου τη θετική ενέργεια ένα γούρι και μια κάρτα και χρησιμοποίησα και πάλι τον τροχό για να δω πού θα το στείλω!

Ο τροχός λοιπόν έδειξε:

 

Μία μου! Καλότυχη να ‘σαι και να σου φέρει το γούρι μου απέραντη τύχη!

Το γούρι θα σας το δείξω σε επόμενη ανάρτηση, γιατί είναι μια εύκολη, αλλά γουστόζικη DIY κατασκευή!

Θα έχει και του χρόνου;

Αυτό εξαρτάται από εσάς. Απ’ το εάν το θέλετε!

Και φυσικά, αν επιλέξετε να το κάνουμε και του χρόνου, θα ξεκινήσουμε νωρίτερα τις συμμετοχές για να έχουμε και περισσότερο χρόνο για την οργάνωση των αναρτήσεων.

Προσπάθησα, να σας συμπεριλάβω σ’ όλες τις αποφάσεις και τα βήματα! Και να τα κάνω όλα, όσο πιο εύκολα μπορούσα για όλους σας κι ελπίζω να τα κατάφερα. Να μην σας απογοήτευσε ούτε η οργάνωση, ούτε το δέντρο.

Αν έκανα λάθη ή κατάντησα κουραστική στην όλη διαδικασία σας ζητώ συγνώμη!

Ευχές για όμορφα Χριστούγεννα!

Στέλνω τις πιο θερμές ευχές για καλά Χριστούγεννα, σ’ όλους σας! Να είστε καλά με τις οικογένειες σας κι όλους όσους αγαπάτε! Να έχουμε υγεία, ασφάλεια και να καταφέρουμε όλοι να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται δεδομένου των περιστάσεων.

Φέτος, που δε μπορούμε να βρεθούμε με όλους όσους αγαπάμε, μην παραλείψετε να δώσετε σε όλους ευχές. Υπάρχουν πια τόσα μέσα για να το κάνουμε. Ας χαρίσουμε χαμόγελα, ας δείξουμε την αγάπη ή την εκτίμηση μας, ας είμαστε μαζί, έστω κι από μακριά!

Και του χρόνου!

(Αλλά καλύτερα!)

Until Next Time…

Μαρίνα


Αν θες να λαμβάνεις όλα μου τα άρθρα, μην ξεχάσεις να εγγραφείς μέσω e-mail στο blog. (Όπως είσαι κοίτα όλο δεξιά “Πάρε μας και στο mail σου”)

Και για να μην χάσεις όλα τα ωραία που θα έρθουν, εδώ είναι το newsletter μας!

Επίσης, αν σου άρεσε η ανάρτηση μου, κάνε την καλή σου πράξη για σήμερα και μοιράσου την μέσα από τα κουμπιά κοινοποίησης (κάτω από το άρθρο) στα social media, στα οποία παρεμπιπτόντως μπορείς να με βρεις εδώ: facebook, instagram, twitter.

Marina Tsardakli

Είμαι η Μαρίνα,
Ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και serial Blogger, με μια αδυναμία στο αισιόδοξο, το διαφορετικό, το πρωτότυπο!
Αυτό το blog, με το χιούμορ και την αισιοδοξία του, είναι η επανάσταση μου, σε έναν κόσμο μίζερο και ολίγον φλατ!

Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

42 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna flo
24/12/2020 5:14 ΜΜ

Αν σου πω ότι νιοώθω συγκίνηση που βλέπω το δέντρο μας και ό,τι αυτό συμβολίζει, θα το πιστέψεις.
Θα το βάλω και εγώ στην ανάρτησή μου. Την εικόνα του. Τόσο όμορφα στολισμένο, μπράβο Μαρίνα ούτε φαίνεται παραφορτωμένο και τόσο κομψό. Συμφωνώ με την τύχη για την κορυφή. Διακαιωματικά σου ανήκει.
Όλα κύλησαν άψογα Μαρίνα. Είναι θαυμαστή οικοδέσποινα και εγώ ψηφίζω να το κάνουμε και του χρόνου. Όσο να βαρεθείς δηλ.
Ωραία τα 5 δώρα για το 2021! Αυτά ακριβώς που θέλουμε
Να είναι τυχερή και η Μία μας.
Καλά να περάσετε όλοι την Άγια Μέρα των Χριστουγέννων με πολλή πολλή αγάπη.
Φιλιά πολλά

Μαρία Πλατάκη
24/12/2020 5:31 ΜΜ

Το δέντρο μας είναι θαυμάσιο Μαρίνα μου και τα δώρα εξαιρετικά Όλα ήταν άψογα.Έχω μια ιδέα να κάνουμε κάτι τέτοιο το Πάσχα δηλ ένα καλαθάκι με χρωματιστά αυγά με λέξεις ευχές.Αν το θέλετε βέβαια. Πάντως για τα Χριστούγεννα του χρόνου συμφωνώ να το ξανακάνουμε.

Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗΣ

Είναι υπέροχο! Είναι πανέμορφο, είναι ολοζώντανο!
Έχω πολλά μα πολλά χρόνια να ζήσω μια τέτοια γιορτινή “αντίστροφη μέτρηση” προς τα Χριστούγεννα και τη μεγάλη μέρα που ξημερώνει αύριο. Ήταν πάλι τότε μια κάρτα γεμάτη μικρά 24 παράθυρα που, φυλλομετρώντας ανάποδα, άνοιγες και από ένα παραθυράκι με μια μικρή εικόνα.
Εδώ είναι πολλά παραπάνω. Είναι πολλά παραπάνω στολίδια, δοσμένα το καθένα με μια ξεχωριστή αγκαλιά ζωής. Κάθε στολίδι του κουβαλά τα όνειρα, τις προσδοκίες, την αγάπη των φίλων, τα οποία κρέμασαν με τα χέρια τους.
Ιδού λοιπόν το έργο μας. Με τη δική σου έμπνευση Μαρίνα! Σε σένα χρωστάμε αυτήν την πνευματική έμπνευση.
Το οργάνωσες με την καρδιά σου, το στήριξες, το φρόντισες, το περιποιήθηκες και νάτο τώρα μπροστά μας να το χαιρόμαστε.

Και του χρόνου να είμαστε καλά! Και φυσικά το θέλω να καθιερωθεί μόνιμα κοντά μας! Να χαιρόμαστε έναν ολάκερο μήνα την προετοιμασία του.
Καλά Χριστούγεννα Μαρίνα μου, Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους.
Εδώ είμαστε και θα μιλήσουμε ξανά για αυτό γιατί το αξίζει.
Τις ευχές μου.

Μαρία Κανελλάκη
24/12/2020 5:53 ΜΜ

Μαρίνα μου, είναι σαν ολοκληρώσαμε ένα οικοδόμημα και έφτασε η ευλογημένη στιγμή να το καμαρώσουμε. Εντάξει, είναι τέλειο από κάθε άποψη. Ευχαριστούμε για την ιδέα, την οργάνωση, την υλοποίηση και την καθημερινή σου φροντίδα να μας ενημερώνεις!
Μακάρι οι ευχές μας να βρουν τους στόχους τους και να γίνουν οι αφορμές για μια καλύτερη νέα χρονιά!
Καλά Χριστούγεννα Μαρίνα μας ♥

ainafets
24/12/2020 5:58 ΜΜ

Η ζωή σου Χαμογέλασε Μαρινάκι μου, και είδες άλλη μια “σύμπτωση” που βασικά είναι λέγεται συγκυρία (σημάδι ζωής) και η ΝΙΚΗ ήρθε ως επιβράβευση και ως λαμπρό αστέρι στόλισε τη κορυφή!
Με Αισιοδοξία, Βήμα βήμα, Γαλήνια, με Εγγύτητα, Ζωντάνια…. τιμήσαμε το χειμερινό Ηλιοστάσιο, αισθανθήκαμε Θαλπωρή και προχωρήσαμε σε όλα τα υπόλοιπα γράμματα του αλφαβήτου μέχρι το Ω! Είπα να μην απλώσω σεντόνι φτιάχνοντας μια ιστορία ΑΓΑΠΗΣ για να την συνεχίσει ο καθένας όπως το λέει η καρδιά του!
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στο Μαρινάκι μας που τέτοιες μέρες, μας ένωσε κάτω από ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Χάρηκα που η Μία κληρώθηκε, άλλη μια θεία δικαιοσύνη αφού τόσο καιρό απλόχερα μοιράζει δώρα καρδιάς!
ΑΦιλάκια χαράς σε όλους και με το καλό να μας χαμογελάσει το 2021!

Ελένη Φλογερά
Ελένη Φλογερά
24/12/2020 5:58 ΜΜ

Μαρίνα μου σ’ ευχαριστούμε πολύ για την ιδέα σου, το δέντρο μας έγινε πολύ όμορφο! Τα στολίδια του είναι μοναδικά, όπως και τα δώρα του. Και του χρόνου!
Σε μένα έδωσε μεγάλη χαρά γιατί κάθε μέρα διάβαζα αυτά τα υπέροχα μηνύματα στα blog αυτών που συμμετείχαν.
Μακάρι η νέα χρονιά να μας φέρει τα δώρα που είναι κάτω από το δέντρο μας.
Καλά Χριστούγεννα!

Ελένη Φλογερά
Ελένη Φλογερά
24/12/2020 6:06 ΜΜ

Το τραγουδάκι τέλειο! Θέλω αυτόγραφο!

Denia
24/12/2020 6:06 ΜΜ

Μαρίνα μου το δέντρο μας είναι υπέροχο και η ιδέα σου ήταν μοναδική. Απόλαυσα τόσο πολύ αυτό το δρώμενο και πολύ χαίρομαι που ζήσαμε το στόλισμα του με αυτόν τον ομαδικό τρόπο. Εννοείται πως θα ήθελα να ξανά στολίσουμε δέντρο όλοι μαζί. Όπως επίσης πολύ χαίρομαι που είμαι δώρο. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας μας.

Stella Vardaki
24/12/2020 6:26 ΜΜ

Μαρίνα μου υπέροχο!!!
Πλούσιο, με όλα τα καλά, φορτωμένο, μια υπερπαραγωγή πέρα κι από τα πιο τρελλά μας όνειρα, καταπληκτικό και σε ξανασυγχαίρω για την ιδέα σου, μαζί με σένα και όσους όλους την πλαισίωσαν.
Εύχομαι κάθε στολίδι, κάθε κορδέλα, κάθε δώρο να πάρει τη θέση του στη ζωή μας, όπως μας αξίζει.
Νομίζω Μαρίνα πως κάπως πρέπει ίσως με μέηλ να μας το στείλεις γιατί δεν ,πορούμε να κάνουμε αντιγραφή!

καλά χριστούγεννα σε όλους
ιδιαίτερα ναι
αλλά μη μου πείτε πως δεν είναι από τα πιο όμορφα;

Joanna
24/12/2020 6:34 ΜΜ

Πανέμορφο το δέντρο μας, Μαρίνα
Πόσο αληθινό δείχνει! Όσοι δεν στολίσαμε στο σπίτι, θα λέμε για το δέντρο που ντύσαμε με Χριστουγεννιάτικα χρώματα στην μπλογκογειτονιά μας
Χάρηκα που συμμετείχα στον στολισμού του δέντρου. Χάρηκα που γνωριστήκαμε καλύτερα μέσα από τα κείμενα που συνόδευαν τα γράμματα. Μοιραστήκαμε κομμάτια της αλήθειας μας.
Πανέμορφη η ιδέα σου για φέτος και για καθιέρωση του στολισμού δέντρου στη γειτονιά μας. Να φτιάξουμε τη δική μας παράδοση! Για να δούμε, να είμαστε καλά, το 2021 μπορεί να στολίσουεμ 2 δέντρα
Καλές γιορτές – Καλή χρονιά
ΥΓ. Θα έχω δημοσίευση στο blog μου με λινκ στη δική σου δημοσίευση – μια αναγνώριση της ιδέας σου

Ανέσπερη
Ανέσπερη
24/12/2020 6:57 ΜΜ

Τέλειο, Μαρίνα μου!!!
Συγχαρητήρια και για την ιδέα και για την άψογη οργάνωση!!!
Να είμαστε γεροί και του χρόνου και να κρεμάσουμε ακόμη περισσότερο και ομορφότερα στολίδια!
Να προσέχετε όλοι τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας!!!
Καλά Χριστούγεννα και πάλι, σε όλη την όμορφη και δημιουργική παρέα!!! <3

Mia
Mia
24/12/2020 7:14 ΜΜ

Μαρίνα μου, ήρθα να θαυμάσω το υπέροχο στολισμένο δεντράκι μας, το οποίο θα “πάρω” για την αυριανή μου ανάρτηση σχετικά με το Συμπόσιο Ποίησης. Και τι βλέπω? Μια όμορφη έκπληξη! Είμαι νικήτρια! Ουάου! Πόσο χαίρομαι! Με μεγάλη αγωνία και χαρά θα αναμένω το γούρι και την καρτούλα σου. Χίλια ευχαριστώ, φίλη μου. Και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλη τη μπλογκοπαρέα!!!

ΜΑΙΡΗ
24/12/2020 7:36 ΜΜ

Υπέροχο Μαρίνα μου το Δέντρο μας! Θα το βάλω κι εγώ πλιζ! Και εννοείται πως θέλω να το καθιερώσουμε, και εννοείται πως θέλω να κάνουμε κάτι και το Πάσχα αρκεί να είμαστε καλά όλοι!
Καλά Χριστούγεννα, καλότυχη η Μία , αλλά και όλοι οι υπόλοιποι να έχουν τα στολίδια μας δώρο στη Ζωή τους! Ευχές και φιλιά σε όλους και σε σένα Μαρίνα μου ιδιαίτερα, λατρευτό μου κορίτσι που μας υποδέχεσαι με ένα υπέροχο τραγούδι! Εύγε!!! Φιλιά πολλά και του χρόνου λαμπρότερες ετοιμασίες!

Κατερίνα Β
24/12/2020 8:49 ΜΜ

Φανταστικό!!!
Υπέροχή μας οικοδέσποινα και Πρέσβειρα των Χριστουγέννων συγχαρητήρια για την διοργάνωση.. την πιο αλληλεπιδραστική!! Να είμαστε καλά να δημιουργούμε!!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία κατανόηση και πολλές αντοχές!!

Αιρις
24/12/2020 10:03 ΜΜ

χοχο!
Merry Christmas!
Μπορεί να έχασα το δρώμενο, αλλά σας αγαπώ!
Καλές γιορτές και υγεία Μαρινάκι μου!

ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΡΟΥΛΑ
24/12/2020 10:24 ΜΜ

Εννοείτε πως συμφωνούμε όλοι για του χρόνου Μαρινακι μου ,βλέποντας το τόσο όμορφα στολισμένο δέντρο μας, με τόσες πολλές ευχές επάνω του !!
Θα το δει ο καινούργιος χρόνος στολισμένο και θα χαρεί που δεν το βάλαμε κάτω και σκεφτήκαμε ότι όμορφο και αισιόδοξο χάρη στην δική σου ιδέα να το γεμίσουμε με στολίδια -ευχές!
Συγχαρητήρια για την διοργάνωση ήταν άρτια!!!
Καλότυχη και η τυχερή Μία να της πάνε όλα καλά και πράγματι της άξιζε το δωράκι…έχει γεμίσει σαν τον Αγιο Βασίλη δώρα την γειτονιά!!
Και του χρόνου να είμαστε καλά να το ξαναστολίσουμε Μαρινακι μου!!
Καλά Χριστούγεννα με ότι εύχεσαι κορίτσι μου !!! φιλιααα!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΑΚΟΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΑΚΟΒΑΣΙΛΗΣ
25/12/2020 7:39 ΠΜ

Μαρίνα, το όνο που θέλω να ευχηθώ είναι: Να είμαστε καλά και του χρόνου για αν φτιάξουμε και πάλι, όλοι μαζί το υπέροχο δέντρο μας.
Χρόνια Πολλά!

Ρένα Χριστοδούλου
25/12/2020 11:29 ΠΜ

Χρόνια πολλά Μαρίνα μου.
Σ’ ευχαριστώ κι εγώ για το υπέροχο δρώμενο που είχες την ιδέα να μας χαρίσεις.
Χάρη σε σένα βιώσαμε μοναδικές στιγμές που πολύ θα ήθελα να ξαναζήσω. Περίμενα κάθε μέρα με λαχτάρα την κάθε ανάρτηση.
Και για το Πάσχα,συμφωνώ με ο,τι σκεφτείς.
Μπορεί να ματαιώσει κι άλλο η παρέα μας.
Χάρηκα που δικαιώθηκε η επιθυμία όλων μας για το αστέρι. Σου άξιζε η πρωτιά.
Και το δωράκι που πάει στη μία και μοναδική Αγιοβασιλίτσα μας, τη Μία κι αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά.
Σε φιλώ και σ άλλα με υγεία.

ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)

Μαρινάκι μου, το δέντρο μας είναι υπέροχο!
Πόσο σ’ ευχαριστώ κι Εγώ για την ιδέα αυτή που έγινε ομαδική συνδρομή.
Εννοέιται συμφωνώ κι Εγώ με την σκέψη της Άννας!
Συγχαρητήρια και στην Mia μας!
Ε ναι κάτι παρόμοιο να ετοιμάσεις και για το Πάσχα!
Τι να ευχηθώ; Και του χρόνου ελέυθεροι και κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα με Υγεία!
Καλά να περάσεις!
Υ.Γ.: Α, άκουσα και το τραγουδάκι σου! Εντάξει θεϊκό!
Πες μου ότι τραγουδάς κι εσύ; Μπράβο σε όλους σας!
Σου στέλνω την αγάπη μου και τον θαυμασμό μου γιατί πέρα από ένα υπέροχο αισιοδοξο κορίτσι είσαι και μια από τις καλύτερες bloggers που ό,τι κάνεις το κάνεις με πραγματικό μεράκι και αγάπη.

trackback

[…] να κάνετε μια βόλτα στην ανάρτηση της Μαρίνας (κλικ), να δείτε πώς ακριβώς στολίστηκε το xmas δέντρο, ποιοι […]

Mia Petra
28/12/2020 10:52 ΜΜ

Πόσο τέλειο το αποτέλεσμα; Βαφτιστηρόνιμου εκτός από κουκλί είσαι και αστέρι (του δέντρου!) Μπράβο για το ωραίο σου δρώμενο αλλά και για το υπέροχο αποτέλεσμα που ήταν συλλογική δουλειά με μεράκι! Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και καλή πρωτοχρονιά. Καλό βραδάκι!

Little Hope Flags
31/12/2020 4:09 ΜΜ

Ευχαριστούμε πολύ γλυκό μας κορίτσι! Καλή Χρονιά!

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΥΖΟΥΜΗ
01/01/2021 10:16 ΜΜ

Πάρα πολύ όμορφο το δέντρο σας!!! Το αποτέλεσμα είναι άκρως αισιόδοξο! Καλή Χρονια!!!

[instagram-feed]
42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x