Ανακοινώσεις, ευχαριστίες κ.α.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ανακοινώσεις, ευχαριστίες κ.α.
Με ανακοινώσεις κι ευχαριστίες, σκέφτηκα να ξεκινήσω την εβδομάδα μου. Γιατί έτσι και αλλιώς η αρχή της εβδομάδας, ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα.

Μέσα στα τόσα που μου συμβαίνουν και μέσα στο 2018 είναι πολλά, οργανώνω το blog.

Σκεφτόμουν λοιπόν, μέσα στη βδομάδα να μιλήσω για δυο νέες σειρές, για να συνεχίσει η στήλη Tv Series. Τη στήλη, όπως έχετε δει, δεν την επισκέπτομαι συνέχεια.

Κυρίως, γιατί στόχος μου, είναι να μη σπαμάρω τον εκάστοτε αναγνώστη, με σκοπό να γεμίσω αναρτήσεις το blog. Αλλά να μιλήσω για νέες σειρές, που μου άρεσαν.

Σε άλλα νέα τώρα, με συγκίνηση θα σας πω, ότι θα δημιουργήσω μια beauty στήλη.

Αυτό είναι κάτι που σκεφτόμουν και συζητούσα καιρό, με φίλους και οικογένεια. Υπήρξε και λαϊκή απαίτηση:

Αλλά και σχολιασμός από τη φίλη και συνάδελφο blogger Lysippe, με την οποία δεν είχα συζητήσει τίποτα κι ήταν μια τελείως αυθόρμητη σκέψη :

Προφανώς, εγώ δεν είμαι beauty blogger και θα το πάρω από τη δική μου σκοπιά και όταν έχω κάτι να σχολιάσω, θα το σχολιάζω. Επ’ ουδενί, αυτό εδώ δεν πρόκειται να γίνει beauty blog. Απλά ήθελα μια στήλη, να μιλάω κάπου – κάπου και για πιο beauty θέματα! Παρ’ όλα αυτά, δε σας το κρύβω ότι θέλω να πετύχει πολύ όλο αυτό και ελπίζω να το κάνω καλά και να αγαπήσετε και αυτή τη στήλη.

Γενικά, έχω και άλλες ιδέες, που θα έρθουν με τον καιρό.

Προφανώς, δεν αφορούν άλλες νέες στήλες (προς το παρόν), μην αγχωθείτε. Προσπαθώ να τα πάρω όλα ένα βήμα τη φορά:

  • να κάνω πράγματα που αγαπώ,
  • να εξελίσσομαι και πάντα να βάζω την προσωπική μου σφραγίδα.

Για να διαφοροποιούνται τα όσα κάνω εδώ και να μην είναι κάτι από τα ίδια που θα βρει κάποιος στο διαδίκτυο.

Τέλος, ήθελα να σταθώ στο εξής: το Σάββατο περνώντας από το στατιστικά του blog (πολύ ηρεμία έπεσε με τη λογοκλοπή κι αγχώθηκα) είδα κάτι που με χαροποίησε πολύ:

Ομολογώ πως ποτέ δε σκέφτομαι τα views. Κυρίως, γιατί τα πολλά views τα έχω συνδυάσει με τη λογοκλοπή κι έτσι για εμένα δε δημιουργούν θετικά συναισθήματα. Μάλλον το αντίθετο! Συγκινήθηκα όμως λίγο, για τα σχόλια. Αυτός ο αριθμός, δεν είναι απλά ψηφία. Είναι ο χρόνος που αφιέρωσε κάποιος μέσα στη μέρα του και στα όσα έχει να κάνει, για να περάσει από τη διαδικτυακή μου γωνιά και να ακουμπήσει τις σκέψεις του, σε κάτι που έγραψα. Οπότε σας ευχαριστώ και για το χρόνο και για τις σκέψεις και για τη παρέα σας!

Κι αφού άρχισα τις ευχαριστίες, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Our Sunny Worlds που με τίμησε με το Versitile Blogger Award. Και την Αναστασία από το Μολύβι και Χαρτί που με ανάφερε με άλλα αγαπημένα blogs στο Νο5 των δικών της “Επτά”. Είναι και τα δυο blogs που αγαπώ να παρακολουθώ, το καθένα ξεχωρίζει για τους δικούς του λόγους και τους ευχαριστώ όλους και το καθένα ξεχωριστά για την εκτίμηση που μου δείχνουν, η οποία είναι αμοιβαία.

Αυτά από εμένα, εσείς όλα καλά;

Until Next Time…

Μαρίνα


Αν θέλετε να γίνετε κομμάτι της παρέας μας και να μην χάσετε όλα τα ωραία που θα έρθουν, γραφτείτε στο newsletter μας!

Επίσης, αν σας άρεσε η ανάρτηση μου, κάντε την καλή σας πράξη για σήμερα και μοιραστείτε την μέσα από τα κουμπιά κοινοποίησης (κάτω από το άρθρο) στα social media, στα οποία παρεμπιπτόντως μπορείτε να με βρείτε εδώ: facebook, instagram, twitter.

Marina Tsardakli

Είμαι η Μαρίνα,
Ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και serial Blogger, με μια αδυναμία στο αισιόδοξο, το διαφορετικό, το πρωτότυπο!
Αυτό το blog, με το χιούμορ και την αισιοδοξία του, είναι η επανάσταση μου, σε έναν κόσμο μίζερο και ολίγον φλατ!

Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

26 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ANNA Flo
ANNA Flo
16/04/2018 12:22 ΜΜ

Μ’αρέσει που οργανώνεσαι, που σχεδιάζεις, που προγραμματίζεις. Όλες οι ιδέες σου όμορφες Εξάλλου κάθε τι που γραφεις, ο τρόπος σου, η αντιμετώπιση του θέματος, είναι ενδιαφέροντα και ευχαριστούν τον αναγνώστη (εμένα τουλάχιστον) αλλά και από τα σχόλια βλέπω και όλους τους άλλους
Καλή αρχή της εβδομάδας σου
Καλή αρχή σε ό,τι προγραμματίζεις
Καλησπέρα

F.
F.
16/04/2018 1:26 ΜΜ

Πολύ χαίρομαι για τα σχόλια και για τις προβολές και για τον κόσμο που σε επισκέπτεται και βλέπει όσα όμορφα μας λες, Μαρινάκι! Μπράβο και για το ότι δεν επαναπαύεσαι κι όλο δημιουργείς! Αν και ομολογώ πως δεν ασχολούμαι με τα θέματα ομορφιάς, ανυπομονώ να διαβάσω τα όσα θα πεις με το προσωπικό σου στυλ. Περιμένω πολλά χαμόγελα!
Keep up the good work, που λένε και στο χωριό μου! <3

Giannis Pit
Giannis Pit
16/04/2018 4:37 ΜΜ

Γεμάτη φρεσκάδα…..! πάντα κάτι σκαρφίζεσαι….! και καλά κάνεις. Και σε χαίρομαι που το βλέπω. Νομίζω πλέον ότι το μπλογκ εδώ έχει αποκτήσει επαγγελματική εμφάνιση ενός μικρού portal.
Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις Μαρίνα μου και ρίχνε ιδέες εδώ είμαστε.

Άιναφετς
16/04/2018 6:04 ΜΜ

Καλησπέρα Μαρινάκι μου!
Πριν σου γράψω, διάβασα ένα mail περί αστρολογίας που μου έστειλε φίλη και μου έκανε εντύπωση ο τρόπος γραφής μια και δεν ασχολούμαι “και” με αστρολογίες, το μόνο που “έτυχε” να ξέρω είναι πως σήμερα 16/4 έχουμε νέα σελήνη και η νέα σελήνη σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα όπως “έτυχε” και εσύ να κάνεις στο blog σου, αντιγράφω τι λέει:
“Η εβδομάδα ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον Κριό, της οποίας κύριο αίτημα είναι η αλλαγή σε οτιδήποτε αφορά στην προσωπική μας ζωή, τόσο στον ερωτικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Η επίδραση του πλανήτη Ουρανού θα είναι καταλυτική και πολλά από αυτά που θα γίνουν μπορεί να μην είναι δικής μας επιλογής αλλά αναγκαστικά, μέσα από ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές δεδομένων με στόχο να ξεκολλήσουμε μια και καλή από πρόσωπα και καταστάσεις και να διαγράψουμε έναν καινούργιο κύκλο. Το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να πάρουμε στα χέρια μας τα ηνία και να ηγηθούμε, να διεκδικήσουμε όσα θέλουμε και να υπερασπίσουμε το δίκιο μας. Από την άλλη, ίσως γίνουν αρκετές αποκαλύψεις που θα μας αλλάξουν άποψη και θα μας σπρώξουν σε αμετάκλητες αποφάσεις ή στο να τελειώσουμε μια σχέση ή συνεργασία που δεν είχε την εξέλιξη που επιθυμούσαμε ή γιατί θα έχουμε την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθούμε! Κι αν δεν το κάνουμε εμείς, είναι πιθανό να το «πάθουμε» από την άλλη πλευρά”…. καλό ε; 😛
ΑΦιλάκια λοιπόν καλή ανανέωση και αστρολογικά! 🙂

διονύσης μάνεσης
διονύσης μάνεσης
16/04/2018 6:44 ΜΜ

Γεια σου, Μαρίνα! Δεν πρόλαβα να χαρώ με τις ανακοινώσεις σου – και κυρίως με τη διάθεση που φανερώνουν – και να ‘σου ο κύριος Λι, αγχωμένος, αλλά κι όλος χαρά, να με πλησιάζει κρατώντας κάτι στο χέρι: ” Τα ‘μαθες, τα ‘μαθες; Η Μαρίνα θα κάνει beauty blog! Να, κοίτα! Πάρε να της δώσεις αυτή τη φωτογραφία μου, να τη βάλει!” Πάει, λέω, ξεφύγαμε εντελώς. Κάποιος πρέπει να τον μαζέψει, τον αλλοπαρμένο!
Μαρίνα μου, κάθε επιτυχία στο καινούριο “παράθυρο” που θα ανοίξεις. και θα την έχεις, γιατί ό,τι κάνεις το κάνεις με μεράκι και αγάπη.

Stavie
Stavie
16/04/2018 10:44 ΜΜ

Ααα ανυπομονώ για τη νέα beauty στήλη! Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον γιατί ξέρω ότι θα την παρουσιάσεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο! Συγχαρητήρια και για τα views/ comments! Όσο για τη λογοκλοπή εύχομαι η ηρεμία να παραμείνει!
Πολλά πολλά φιλιά! <3

F.
F.
16/04/2018 11:42 ΜΜ

🙂

nikol
nikol
17/04/2018 12:25 ΠΜ

Το έχασα το σχόλιο μου !!! κλαψ κλαψ.. Μου αρέσει η φρεσκάδα , η ανανέωση και η εξέλιξη !!! Με το καλό Μαρινάκι μου !! Σε φιλώ !!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ
17/04/2018 12:38 ΠΜ

Μαρίνα , ειναι ωραίο που αγαπάς τόσο το μπλοκ σου [οπως όλοι άλλωστε ο καθένας το δικό του] ειναι ωραίο που ψάχνεις να βρίσκεις νέες θέματα / νέες στήλες
θα περιμένω να δω την δημιουργία της νέας σου στήλης
και τούτο με τα σχόλια , ο τροπος που το έγραψες οτι μέσα στην μέρα τους περνούν κι από σένα κλπ με συγκίνησε όπως τα έγραψες

maniaspirit
17/04/2018 8:07 ΠΜ

να τολμήσω να προτείνω οι σύνδεσμοι να ανοίγουν σε νέο παράθυρο για να μην φεύγω όσο διαβάζω το αρχικό σου κείμενο ; νομίζω έχει επιλογή που πρέπει να τσεκαριστεί.
ωωω ομορφιά τι ωραία … ιδέα δεν έχω ευκαιρία να πάρω καμια ιδέα 🙂
Καλημέρα εκεί 🙂

Da✰lua✰Lia
Da✰lua✰Lia
17/04/2018 1:19 ΜΜ

Nαι, ναι, θέλουμε! Μια beauty στήλη είναι το κερασάκι στην τούρτα θαρρώ! Περιμένω με ανυπομονησία το πρώτο άρθρο σου σχετικά! (μην κοιτάς που μεγαλώνω, γι’ αυτά πετάω τη σκούφια μου 😉 )
Φιλάκια!

Lysippe
Lysippe
17/04/2018 5:49 ΜΜ

Α, μα ποιος να μου το ‘λεγε πως θα έβγαινα στο γυαλί. Τελικά, έχουν δίκιο που λένε η μία επιτυχία φέρνει την άλλη. Μετά το Versatile Award, τώρα αυτή η δημοσιότητα. Αν θα παίξει και στο βραδινό δελτίο, να μου το πεις, για να προκάμω να το πω και στη μαμά μου, να με καμαρώσει. χαχαχα
Μαρινάκι μου, εγώ στηρίζω 100%. Οι αλλαγές και το καινούριο μας ανανεώνει. <3

serenata
serenata
17/04/2018 6:33 ΜΜ

Καλή εβδομάδα Μαρίνα με νέα ξεκινήματα!
Γεμάτη φρεσκάδα σε βρίσκω.!
Μια και σε ενοχλεί και σένα η λογοκλοπή θα σου πω κάτι που με ενόχλησε πολύ!
Εχω παρατηρήσει συγκεκριμένα άτομα που σχολιάζουν παντού, γράφουν όμως το ίδιο σχόλιο!!!
Φιλάκια πολλά:))

[instagram-feed]
26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x