Καλώς ήρθες Σεπτέμβριε!

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Καλώς ήρθες Σεπτέμβριος

Ήρθε ο Σεπτέμβριος!

Καλημέρα, καλό μήνα! Τι κάνετε; Πως είστε;

Ξεκινήσατε με θετικές σκέψεις το μήνα;

Το ελπίζω! Για εμένα, η αισιοδοξία και κάτι γλυκό στο πρωινό μου -ώστε να είναι γλυκό ο μήνας μου- είναι η καλύτερη αρχή, κάθε πρωτομηνιά. Και το επιδιώκω. Μου το έχει περάσει η μαμά μου αυτό: όχι γκρίνιες, όχι μουρμούρα, σε θάλασσες κι ακτές κάθε πρωτομηνιά.

Ο Σεπτέμβριος, είναι ένας μήνας στον οποίο, έχω events.

Και μου αρέσουν, εμένα αυτά. Η χαρά που προσφέρουν, μιας και αφορούν πάντα χαρμόσυνα γεγονότα, η ευκαιρία να δεις ανθρώπους που λόγω υποχρεώσεων, δε βλέπεις συχνά και φυσικά το κους κους που κάνεις την επόμενη μέρα! Προσοχή: όχι το κουτσομπολιό, το κους κους!

https://www.instagram.com/p/BnDsf6VHi_V/

Ο Σεπτέμβριος επίσης, είναι ένας μήνας στον οποίο σκάνε μύτη τα “σχολικά”.

Κι εγώ είμαι εθισμένη. Οφείλω πια, να το παραδεχτώ.

Η συλλογή μου από στυλό, μολύβια, μαρκαδοράκια υπογράμμισης και post it, παίζει και να συναγωνίζεται τη συλλογή μου από τσάντες.

Κι αυτό λέει πολλά. Τύπου, αν είχα κάπου να τη χρησιμοποιήσω, θα αγόραζα και σχολική τσάντα. Αλλά, πάνω απ’ όλα είμαι λογικό κορίτσι και με τη λογική πάντα σκέφτομαι: “Μαρίνα, τι να την κάνεις την τσάντα, θα χαλάσεις χρήματα -που δεν έχεις- ενώ δεν υπάρχει λόγος. Άσε τη τσάντα, πάρε κασετίνα”. Να είστε κι εσείς λογικοί.

Βγήκαμε μεν από τα μνημόνια, αλλά δεν είμαστε ακόμα σε φάση, που θα παίρνουμε διακοποδάνεια ας πούμε. Θέλω, να κινήστε με σύνεση.

Για να μην νομίζετε όμως, φέτος δεν έχω κάνει έξοδα. Κάτι αυτοκόλλητα χαρτάκια πήρα μόνο, που όντως χρειαζόμουν. Ωρίμασα κι εγώ, τι νομίζετε!

Και με αυτά και με εκείνα, να σας πω, πως με οργάνωση, ξεκίνησα τον Σεπτέμβριο.

Πήρα την ατζέντα μου (γι’ αυτήν τα ήθελα τα αυτοκόλλητα χαρτάκια), συμπλήρωσα τις γιορτές και τα γενέθλια, αγαπημένων μου ανθρώπων, την to do list μου (fancy!) και ότι άλλο έπρεπε, γιατί τι είναι η Μαρίνα, αν όχι οργανωτική. (Αυτό που μιλάω για τον εαυτό μου στο τρίτο πρόσωπο, από την ανιψιά μου, το έχω “κλέψει” να ξέρετε).

Πέρα από τη πλάκα, έχω δει πως το να οργανώνομαι τόσο με βοηθά στο να μειώνω το άγχος μου, οπότε είναι κάτι που φροντίζω να μην παραλείπω.

Σε αυτό το σημείο, να σας πω πως περιμένω να φθινοπωριάσει, για να πίνω χωρίς ενοχές τσάι. Όχι πως έχω ιδιαίτερο θέμα, να πίνω και το καλοκαίρι. Απλά το αφήνω να κρυώσει λίγο. Ακόμα και στις διακοπές, το τσάι το τίμησα!

Τέλος, θα ήθελα να σας πω, πως χαίρομαι που ήρθε ο Σεπτέμβριος. Θα ξεκινήσουν σιγά σιγά, οι αγαπημένες μου σειρές.

Κάθε που βλέπω ανακοίνωση, για αγαπημένη σειρά, κλαίω λίγο μέσα μου. Μου λείψανε μωρέ. Μας έχουν αφήσει και σε κρίσιμα σημεία. Περάσαμε και μια ταραχή, εκεί στον Ιούλιο, που τα μισά tv series ήθελαν να τα ακυρώσουν, αλλά εντάξει, τελικά όλα καλά. Λίγα ακύρωσαν και τα υπόλοιπα τα έσωσαν, κάποιοι άλλοι τηλεοπτική σταθμοί της Αμερικής και το netflix.

Εσύ τι περιμένεις πολύ από τον Σεπτέμβριο;

Καλό μήνα!

ΥΓ: Είδατε έτσι, δεν έγραψα πουθενά, ότι χαίρομαι που ήμαστε ένα βήμα πιο κοντά στα Χριστούγεννα.
ΥΓ1: Ουπς!

Until Next Time…

Μαρίνα


Αν θέλετε να γίνετε κομμάτι της παρέας μας και να μην χάσετε όλα τα ωραία που θα έρθουν, γραφτείτε στο newsletter μας!

Επίσης, αν σας άρεσε η ανάρτηση μου, κάντε την καλή σας πράξη για σήμερα και μοιραστείτε την μέσα από τα κουμπιά κοινοποίησης (κάτω από το άρθρο) στα social media, στα οποία παρεμπιπτόντως μπορείτε να με βρείτε εδώ: facebook, instagram, twitter.

Marina Tsardakli

Είμαι η Μαρίνα,
Ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και serial Blogger, με μια αδυναμία στο αισιόδοξο, το διαφορετικό, το πρωτότυπο!
Αυτό το blog, με το χιούμορ και την αισιοδοξία του, είναι η επανάσταση μου, σε έναν κόσμο μίζερο και ολίγον φλατ!

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Μαρίνα Μόσχα
01/09/2018 10:23 ΠΜ

Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο!

Μαρία Γ.
01/09/2018 1:30 ΜΜ

Kαλό μήνα Μαρίνα!
Να είναι δροσερός, δημιουργικός και χαρούμενος για σένα και για όλους μας!

Giannis Pit
Giannis Pit
01/09/2018 2:30 ΜΜ

Καλό Μήνα Νεράιδα μας….! είναι δυνατόν με το φως του προσώπου σου να μην περνάει η θετική αύρα του καλού μήνα ;
Μαρίνα μου, να είσαι καλά. Καλό ύστερο καλοκαίρι θα ευχηθώ εγώ από μεριάς μου.

Άιναφετς
01/09/2018 6:32 ΜΜ

Καλή συνέχεια στο καλοκαιράκι μας Μαρινάκι μου, αφού το Φθινόπωρο μπαίνει στις 21 Σεπτεμβρίου όπου έχουμε και ισημερία! Σήμερα πάντως έκανα το ωραιότερο μπάνιο του καλοκαιριού, στον Ευβοικό! 😛
Μη βιαζόμαστε, ακόμα και τα κουνούπια δεν λένε να μας φύγουν και εμφανίζονται απ΄τις 5 το απόγευμα!!! 😉
ΑΦιλάκια πολλά πολλά και καλό χαμογελαστό μήνα να έχουμε! 🙂

διονύσης μάνεσης
διονύσης μάνεσης
01/09/2018 8:02 ΜΜ

Καλό μήνα, Μαρινάκι!
Θυμάμαι, πριν πολλά χρόνια, όταν πρωτοταξίδευα στο εξωτερικό και, φυσικοβεβαίως, επισκεπτόμουν τα βιβλιοπωλεία της πόλης που πήγαινα, θυμάμαι, λοιπόν, όταν κατακαλόκαιρο ανακάλυψα την προετοιμασία τους για το Σεπτέμβρη και, κυρίως, εκείνα τα απίθανα “σχολικά” ημερολόγια που ξεκινούσαν τη χρονιά από το Σεπτέμβρη (και όχι από το Γενάρη). Ενθουσιασμός! Προμήθειες δι’ εαυτόν και ετέρους!
Τώρα, για να αποφύγω εντέχνως (εντάξει, ατέχνως..) την ερώτησή σου, να πω ότι δεν απαιτώ τίποτα από το Σεπτέμβρη. Απλώς, βάζω τον εαυτό μου να πιστεύει ότι αυτός, ο Σεπτέμβρης, απαιτεί από μένα κι έτσι προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να τον ικανοποιήσω.
Άντε, καλές δροσούλες – και, βέβαια, καλά τσαγάκια.

maniaspirit
09/09/2018 9:53 ΜΜ

Αυτό που περιμένω πιο πολύ από τον Σεπτέμβριο είναι να διακοσμήσω την τάξη για τα σποράκια μου. Σε λίγο φεύγω να πάω να αγοράσω τα τελευταία υλικά, και κάτι μαρκαδόρους για τον πίνακα, ε και ένα σωρό άλλα που δεν ξέρω ακόμη αλλά σίγουρα τα χρειάζομαι … (έχω γερό άλλοθι για αυτό το έξοδο χαχαχαχαχα)
Οργάνωση και φύγαμε 🙂

[instagram-feed]
14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x