Κοινωνικά tips για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Κοινωνικά tips για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι
Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών (βασικά μπαινοβγαίνει: μια έχει ζέστη, μια βρέχει, τώρα έχει ζέστη, αύριο who knows!) και το κοινωνικό σύνολο, οφείλει να καταβάλλει μια προσπάθεια παραπάνω, για να είναι το καλοκαίρι αυτό, καλό και απολαυστικό για όλους. Δε θα σας κουράσω πολύ με προλόγους, θα περάσω κατευθείαν στα tips. Γιατί, αν δε δώσω εγώ tips, ποιος θα δώσει;!


Καθαριότητα
Ας τηρήσουμε τουλάχιστον τα βασικά. Μιας και δε ζούμε στο Survivor, ένα μπανάκι, λίγο αποσμητικό, ας είναι μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας. Όχι για μας, για τη φουκαριάρα τη μάνα μας που δε χρωστάει τίποτα, να τρέχει να μας αθωώνει από φόνο εκ προμελέτης. Γιατί, εγώ εκ προ μελέτης το θεωρώ, αφού έχεις την ευκαιρία να το κάνεις και αντ’ αυτού σκέφτεσαι: “έλα μωρέ, σιγά, όλοι εμένα θα μυρίσουν;!”. Ειδικά σε κλειστούς χώρους: εκκλησίες, μαγαζιά, ΜΜΜ, μπορούν να υπάρξουν από στομαχικές διαταραχές έως λιποθυμίες. Σκεφτείτε το ως τη καλή πράξη της ημέρας. Αυτό.

Νεύρα
Τα νεύρα σας, τα χάπια σας κι ένα ταξί να φύγετε, μπας κι ηρεμήσει το κεφάλι μας. Γιατί τόσα νεύρα; Μήπως να κάνετε σεξ;
Στους δρόμους, στα social media, νεύρα παντού κι απ’ όλους (σχεδόν). Εάν συνεχίσουμε έτσι, θα εισηγηθώ να γίνει ένα τεράστιο group therapy στο Σύνταγμα. That’s a good idea! {Θα πάρω νόμπελ (πνευματικής) ειρήνης το βλέπετε κι εσείς έτσι;!}
Κοινωνικά tips για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι
Σκουπίδια
Τα σκουπιδάκια σας και σε άλλη παραλία! Γενικά, οι βρώμικες παραλίες και δρόμοι με ενοχλούν όλο το χρόνο. Η ύπαρξη σκουπιδιών. για εμένα αντικατοπτρίζει την έλλειψη παιδείας και την έλλειψη σεβασμού, τόσο προς το περιβάλλον, όσο και προς το συνάνθρωπο.
Το καλοκαίρι ειδικά, γίνομαι έξαλλη. Να θέλεις να κάτσεις σε μια παραλία ή να κάνεις έναν περίπατο και να βλέπεις σκουπίδια;! Το έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, αλλά Ευρώπη, δε μπορούμε να είμαστε μόνο όταν βολεύει.

Extra tip
Ξεσκονίστε τα αγγλικά σας. Η Ελλάδα είναι τουριστικό μέρος και μετά το “We have already eaten the camel (!), now there is the queue” έχουμε να υπερασπιστούμε τα proficiency που με κόπο πήραμε. Μη μας περνάνε και για τις βλαχάρες της Ευρώπης, έχουμε διαβάσει κι ένα Κωστόπουλο!
Κοινωνικά tips για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι
Extra extra tip
Σταματήστε να ποστάρετε παγωτά στο facebook και το instagram non stop. Μέχρι δέκα φωτογραφίες με παγωτά ολόκληρο το καλοκαίρι, είναι νορμάλ. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως ενδόμυχα, όλοι σας μισούν. Και σας καλώ να σκεφτείτε: αξίζει να δημιουργείτε αρνητικά συναισθήματα στους συνανθρώπους σας και δη τους φίλους σας (έστω τους διαδικτυακούς) για μια φωτογραφία; Ότι αν δε το δείξετε, τι; Θα πέσει αρχέγονη κατάρα πάνω σας και κάθε φορά που θα παραγγέλνετε παγωτό θα λιώνει πριν βουτήξετε το κουτάλι;

Εύχομαι να έχουμε όλοι, ένα καλό και ήσυχο καλοκαίρι!

Until Next Time…

Μαρίνα ♥


Αν σας άρεσε η ανάρτηση μου, μπορείτε να τη μοιραστείτε μέσα από τα κουμπιά κοινοποίησης στα social media, στα οποία μπορείτε να με βρείτε εδώ: facebook, instagram, twitter.

Marina Tsardakli

Είμαι η Μαρίνα,
Ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και serial Blogger, με μια αδυναμία στο αισιόδοξο, το διαφορετικό, το πρωτότυπο!
Αυτό το blog, με το χιούμορ και την αισιοδοξία του, είναι η επανάσταση μου, σε έναν κόσμο μίζερο και ολίγον φλατ!

Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

23 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
a stylish choice
23/05/2018 10:39 ΠΜ

Είσαι θεά!

Μαρία Γ.
23/05/2018 11:30 ΠΜ

Ένα δροσερό κείμενο με πολύ χιούμορ για το ξεκίνημα της μέρας μου είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα να έχω!!
Με χιούμορ που σπάει κόκαλα βέβαια γιατί αν δεν σπάει κόκαλα το χιούμορ, για μένα, δε λέει…
Καλημέρα Μαρίνα
Σε φιλώ!!

serenata
serenata
23/05/2018 11:50 ΠΜ

Τα αυτονόητα λες Μαρίνα μου!
Μακάρι να σκεφτόντουσαν όλοι έτσι.
Το group therapy πάντως είναι εκπληκτική ιδέα!!!!!
Να το οργανώσουμε;; χεχε
Φιλάκια πολλά:))

Άιναφετς
23/05/2018 11:59 ΠΜ

Ένσταση!!! 😀
1. (φωτό) Τον ανανά στη παραλία γιατί το έβαλες;
Δεν είμαστε στο survivor για να βρούμε τρόπο να το κόψουμε! 😉
2. Οκ, είπαμε να φροντίζουμε την καθαριότητα μας (πάντα) αλλά προσοχή στα αποσμητικά γιατί κλείνουν πόρους και ευθύνονται για πολλά πιο δυσάρεστα απ΄την κακοσμία! 😉
3. Για τα νεύρα, συμφωνώ με το σεξ, αλλά πρέπει και να υπάρχει “Αυτός” που δεν θα σου κάνει τα νεύρα σμπαράλια λόγω etc etc! 😉
4. Τα σκουπίδια τώρα σίγουρα είναι ένα θέμα, όταν δεν υπάρχουν στις παραλίες κάδη ανακύκλωσης! 😉
5. Τα αγγλικά Α! “σιτ χάι και ουάτς”, (Αν δεν καταλαβαίνεις δες το βίδεο), που είναι πέρφεκτ! 😉
6. Για τα παγωτά, είσαι ασυγχώρητη, παντού πια υπάρχουν με stevia! 😉
ΑΦιλάκια με χιλιάδες μερσί για το χιούμορ! 🙂

Giannis Pit
Giannis Pit
23/05/2018 5:02 ΜΜ

Μαρίνα μου,
μας έφτιαξες το κέφι…..!
κράτησα σημείωση με τις συμβουλές σου, μία προς μία.
Γέλασα πολύ με τα …νεύρα και το Σεξ….! γιατί όχι ; να μια εξαίρετη ιδέα….! λυτρωτική και όμορφη χαχαχαχαχαχαχα.
Καλό καλοκαίρι να έχουμε καρδιά μου, να είμαστε καλά και να περνάμε όμορφα.
Τις ευχές μου.

διονύσης μάνεσης
23/05/2018 6:22 ΜΜ

.. Δηλαδή.. αν προσπαθήσω να μάθω δυο αγγλικούλια – με πρότυπο τον Κωστόπουλο πάντα -, όμως νευριάσω, σκίσω τα τετράδια και τα βιβλία μου, τα κάνω σκουπίδια και τα εκσφενδονίσω από το παράθυρό μου στην παρακείμενη παραλία, είναι σίγουρο πως θα με ερωτευτείς, ε; 🙂
(Και λίγα λες!) 🙂

Makis Del
23/05/2018 10:35 ΜΜ

Καλά τα είπες αλλά γιατί σώνει και ντε ήσυχο το καλοκαίρι! Ας είναι και λίγι ανήσυχο παιδί μου!Άλλωστε με αυτά που ήδη βλέπω δεν μας… βλέπω!Χαχαχαχα!

Νικολέτα
Νικολέτα
24/05/2018 1:30 ΠΜ

Πόσο μα πόσο γέλασα με το νόμπελ, εκεί που διαβάζω ωραία και αμέριμνα τον οδηγό επιβίωσης(τι, δεν ήταν;) ,να σου το νόμπελ να με παρασύρει. Κατεβαίνω ευδιάθετη, βλέπω και το σχόλιο του Μάκη, ε έδεσε το γλυκό!
Πάντως όποτε περνάω θα βρεις τον τρόπο να με κάνεις να γελάσω!
Πάντως αν θες τη γνώμη μου, καθιέρωσε τον και τις άλλες εποχές, το έχεις <3
σε φιλώ!

mariakat80
24/05/2018 10:17 ΜΜ

Χαχαχαχα δεν υπάρχεις!! Που τα σκέφτηκες όλα μωρέ;;;

ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)

Νεύρα γιοκ… χαμόγελο και γέλιο ηχυρό ω ναι Εγώ προσωπικά έχω πολύ. Το Καλοκαίρι θα ανεβάσω τα ντεσιμπέλ. Και όποιος ενοχλείτε τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία. Εξάλλου, το έχω δηλώσει πως λατρεύω την παραλία να την έχω όλη για πάρτη μου…. χωρίς εκνευριστικούς/ες που νομίζουν πως είναι στο σπιτάκι τους.
Επίσης, να πω πως λίγο “τσιγκουνιά” στα βαριά αρώματα που βάζουν μερικές, γιατί σε κλειστούς χώρους, Μετρό και τα συναφή θα μας μαζεύουν από τις λυποθυμίες και το να μην μπορούμε να αναπνεύσουμε. Ναι; Ναι! Αχαχα!
Φιλιά Μαρινάκι μου!

S For Summer
28/05/2018 11:11 ΠΜ

Χιούμορ στο κόκκινο! Όσο για τα παγωτά άκουσα βγαίνουν νέες βήγκαν γεύσεις Ben&Jerry’s! Και πάντα υπάρχει η εναλλακτική του σορμπέ (τα fresh έχουν καταπληκτικό) και του παγωτού με δύο μόνο υλικά (έχω κι εγώ συνταγή στο μπολγκάκι) το λεγόμενο βήγκαν nice cream!
Είμαι γλυκατζού, τι να κάνουμε?!
Καλό καλοκαίριιι με σεβασμό και ευγένεια, όπως τα λες!

[instagram-feed]
23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x