Λάθη που έκανα στο μακιγιάζ μου (κι ίσως κάνεις κι εσύ)

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά


Το πρώτο άρθρο της beauty στήλης μου, σκέφτηκα να αντιπροσωπεύει την εμπειρία μου στο μακιγιάζ, η οποία αποτελείται, από πολλά πετυχημένα (μετά από κόπο!) make up looks, άπειρα λάθη και πάμπολλες προσπάθειες. Σκέφτηκα λοιπόν, να μοιραστώ μαζί σας τα λάθη μου, γιατί μπορεί να είναι και δικά σας:

Προσπαθούσα να “αντιγράψω” μακιγιάζ
Έβρισκα στο youtube ένα μακιγιάζ που μου άρεσε και έκανα σχεδόν το ίδιο. Έβλεπα όμως, ότι πολλές φορές ή δε μου ταίριαζε ή δεν είχε διάρκεια. Κι αυτό γιατί, για παράδειγμα η κοπέλα στο βίντεο είχε χρησιμοποιήσει σε μεγάλη έκταση shimmer σκιές, όπου στα δικά μου μάτια δεν “στέκονται” (#γαμώτο), γιατί έχω λιπαρά βλέφαρα! Οπότε κατάλαβα, ότι έπρεπε να κρατήσω τις αποχρώσεις και να αλλάξω τη σύσταση (είμαι εφευρετική πανάθεμα με).
Ηθικό δίδαγμα: Βρείτε τι σας ταιριάζει, όχι τι θα θέλατε να σας ταιριάζει!
Προσοχή: Αυτό δε σημαίνει ότι εμείς που έχουμε λιπαρά βλέφαρα, δε χρησιμοποιούμε shimmer σκιές, απλά όχι σ’ όλη την έκταση του βλεφάρου.
Δεν περιποιούμουν το πρόσωπο μου
Συχνά, ξεχνούσα να ξεβαφτώ ή παρέλειπα να πλύνω το πρόσωπο μου. Όταν άρχισα όμως να το φροντίζω, η διαφορά στο μακιγιάζ ήταν αισθητή. Κι έχει λογική αν το σκεφτείτε. Φανταστείτε, ότι θέλετε να ζωγραφίσετε. Χρειάζεστε ένα λευκό, καθαρό καμβά για να φανεί ωραίο το αποτέλεσμα που θέλετε να δημιουργήσετε. Το πρόσωπο σας, είναι ο καμβάς σας. Οπότε, πρέπει να το περιποιείστε και να το σέβεστε.
Ηθικό δίδαγμα: Πρόσωπο καθαρό, μακιγιάζ λαμπερό (όχι, δεν είναι Κινέζικη παροιμία!)
Προσοχή: Μη στέκεστε σε trends και αναζητήστε και φυσικές λύσεις (εγώ το κάνω συχνά!!).
Χρησιμοποιούσα λάθος προϊόντα
Γιατί βασιζόμενη σε tips που διάβαζα στο διαδίκτυο ή σε περιοδικά, όταν δεν πετύχαιναν, νόμιζα ότι φταίω εγώ κι η τεχνική μου . Ωστόσο, απλά, δεν ανταποκρίνονταν στις ανάγκες μου. Για παράδειγμα, συχνά ακούτε, ότι το κονσίλερ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι ως βάση σκιάς, για να έχουν διάρκεια τα προϊόντα ματιών και να φαίνονται πιο σωστά. Παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει κονσίλερ, σε οποιαδήποτε μορφή που να “κράτησε” σε εμένα. Όταν κατάλαβα, ποιο ήταν στα αλήθεια το λάθος μου, άρχισα να βγάζω φωτογραφίες με σκιές στα μάτια! 😂(Δε φαντάζεστε τη συγκίνηση)
Ηθικό δίδαγμα: Να έχετε αυτοπεποίθηση. Στο μακιγιάζ το “δε φταίτε εσείς, φταίει αυτό” είναι υπαρκτή πιθανότητα!
Προσοχή: That being said, δε φταίει πάντα το προϊόν. Ίσως να φταίει η τεχνική. Υπάρχει πάντα το διαδίκτυο κι η Μαρίνα, να “ρωτήσετε” και να μάθετε την αλήθεια. (Τι, δεν έπρεπε να με συμπεριλάβω ?! 😯)
Δε δοκίμαζα πριν χρειαστώ
Κυρίως με το eyeliner. Περίμενα να το δοκιμάσω, όταν είχα να πάω κάπου και είχα ολοκληρώσει το μακιγιάζ μου. Το αποτέλεσμα, μπορώ να σας το περιγράψω με μια λέξη (ναι μπορώ να γίνω λακωνική, όταν θέλω): καταστροφή! Έμαθα γρήγορα το μάθημα μου (μετά τις δυο-τρεις φορές που χρειάστηκε να ξανακάνω το μακιγιάζ των ματιών) και έκατσα και προσπάθησα στον ελεύθερο χρόνο μου. Και μετά από πολλές προσπάθειες τα κατάφερα.
Ηθικό δίδαγμα: Ο επιμένων νικά και έχει καταπληκτικό μακιγιάζ.
Προσοχή: Ακόμα κι όταν μάθετε να βάζετε eyeliner, θα έρθουν μέρες που δε θα τα καταφέρνετε. Όπως υπάρχουν bad hair days, υπάρχουν και bad eyeliner days. Κι αν δεν υπάρχουν, να δημιουργηθούν (με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω, να το αιτηθώ εγώ!)
Αυτά από εμένα. Ελπίζω τα λάθη μου να σας βοηθήσουν και να μάθετε μέσα απ’ αυτά, όπως έμαθα κι εγώ. Στα σχόλια θα χαρώ να μου γράψετε, τι θα θέλατε μελλοντικά, να δείτε σε αυτή τη στήλη.
Η ανάρτηση αυτή, είναι αφιερωμένη στις ξαδέρφες μου: τη Βούλα, τη Κωνσταντίνα, το Σταυρουλίνι και τη Φωτεινή, που στηρίζουν πολύ τις ιδέες, τη προσπάθεια μου και το blog γενικότερα. Γιατί, μπορεί να μην έχω κανένα οικονομικό ή άλλο όφελος μέσα από το blog, παρά τη χαρά της δημιουργίας και της επικοινωνίας, αλλά το ότι οι δικοί μου άνθρωποι με ενθαρρύνουν και με στηρίζουν, είναι για μένα πολύ σημαντικό. Σας ευχαριστώ για όλα κορίτσια! (κι όλους εσάς που είστε συνοδοιπόροι μου, στο κόσμο του blogging!)

Until Next Time…

Μαρίνα ♥


Αν σας άρεσε η ανάρτηση μου, μπορείτε να τη μοιραστείτε μέσα από τα κουμπιά κοινοποίησης στα social media, στα οποία μπορείτε να με βρείτε εδώ: facebook, instagram, twitter.

Marina Tsardakli

Είμαι η Μαρίνα,
Ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και serial Blogger, με μια αδυναμία στο αισιόδοξο, το διαφορετικό, το πρωτότυπο!
Αυτό το blog, με το χιούμορ και την αισιοδοξία του, είναι η επανάσταση μου, σε έναν κόσμο μίζερο και ολίγον φλατ!

Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

43 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Анастасия н.
25/04/2018 10:04 ΠΜ

Καλορίζικη η beauty στήλη, Μαρίνα μου!
Πρώτο ποστ άκρως ενδιαφέρον και διαφωτιστικό!
Εδώ και 6-8 χρόνια δεν πολυβάφομαι, μια μάσκαρα “κι έξω απ’ την πόρτα” (αλλά όταν βαφτώ, είμαι του smokey…)
Στα… νιάτα μου έδινα χρόνο στο μακιγιάζ (για να φύγω για τη δουλειά 07:20, ξυπνούσα από τις 05:50!) και πάντα με κυνηγούσε ο φόβος της καταστροφικής “πρώτης φορά” (και πρώτη φορά χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι, σε εκπαιδευτικό ταξίδι στη Γαλλία) όταν είχα βαφτεί… καρνάβαλος! (Οι “καλές μου νεράιδες”, μεγαλύτερες σε ηλικία συμμετέχουσες στο ίδιο ταξίδι, με ξέβαψαν και με ξανάβαψαν, ευτυχώς! Είχαμε κι έναν Yves να ρίξουμε!)
Στο επόμενο εκπαιδευτικό ταξίδι, είχα πάρει το κολάι και τον αέρα (κι εγώ και τα μυαλά μου!)
Εμπιστευόμουν πάντα γνωστές μάρκες, και δεν με “πρόδωσαν” στη σταθερότητα και τη διάρκεια του μακιγιάζ.
Με το αϊλάινερ δεν έχω καμία σχέση, μου προκαλεί αλλεργία. Δύο φορές που το δοκίμασα, τα μάτια μου πρήστηκαν και κοκκίνισαν τόσο, που αν έγραφα πάνω “καλό Πάσχα”, κάλλιστα τσούγκριζες!
Tips από περιοδικά; Όχι. Ρωτούσα την αισθητικό στο κατάστημα προκειμένου να εφαρμόσω κάποιο τρικ.
Ντεμακιγιάζ και καθαρισμός είναι σημαντικότερα από το ίδιο το μακιγιάζ! Και κάνεις πολύ καλά που το επισημαίνεις!
Φλυάρησα πολύ στο θέμα! Σε καλημερίζω, λοιπόν και σου στέλνω φιλιά (και περιμένω κι άλλο beauty ποστ, “το ‘χεις” και εδώ!!!)
❤❤❤

Stavie
Stavie
25/04/2018 10:35 ΠΜ

Πολύ ωραία τα tips Μαρινάκι και χάρηκα ιδιαίτερα γιατί κι εγώ έχω λιπαρά βλέφαρα και όποια συμβουλή δώσεις στο εξής έχει μεγάλη πιθανότητα να ταιριάζει και σε ‘μένα! Εγώ με το “δοκίμασε πριν χρειαστείς” έχω διαφορετική εμπειρία. Σε όλες τις δοκιμές το eyeliner πχ βγαίνει άψογο, ενώ όταν πραγματικά το χρειάζομαι βγαίνει χάλια… Ο νόμος του Μέρφι σε πλήρη εφαρμογή… 🙁
Πάντως γενικά έχω πρόβλημα λόγω δυσανεκτικού δέρματος να βρω τα κατάλληλα προϊόντα και δυστυχώς οι κοπέλες στα καταστήματα δε δείχνουν την απαραίτητη υπομονή ή δεν έχουν γνώσεις και επιμένουν να μου δίνουν προϊόντα που ξέρω ότι δεν πρόκειται να μου κάνουν…
Τέλεια η νέα στήλη! Καλή συνέχεια να έχεις! Πολλές πολλές καλημέρες! <3

Άιναφετς
25/04/2018 10:36 ΠΜ

Καλορίζικη η νέα καθαρά γυναικεία στήλη! 😀
Για μένα το μακιγιάζ (πάντα το εξωτερικό, για να μη ξεχνιόμαστε!) είναι το ίδιο σημαντικό με το ντύσιμο ακόμα και όταν είναι να πάω να συναντήσω τη μαμά μου, αλλιώς δεν βάφομαι!
Βάζω λοιπόν μάσκαρα και ελάχιστο make up γιατί ως ξανθιά έχω μερικούς λεκέδες!
Από κοπελίτσα καθαρίζω πάντα το δέρμα μου, αλλά ποτέ με σαπούνι, βάζω κρέμα νύχτας πριν κοιμηθώ και πάντα ενυδατική κρέμα μέρας, το πρωί. Τα καλλυντικά μου, μου τα φτιάχνει καλή φίλη με 100% φυσικά προϊόντα που τα προμυθεύεται απ΄τη Αυστραλία ενώ ζει στη Κρήτη! 😛
Έχω ένα κόλλημα με τα δείγματα βιολογικών καλλυντικών που μου δίνει γνωστό φαρμακείο, γιατί ανακάλυψα πως επειδή θέλουν η δοκιμή που θα κάνει ο πελάτης να είναι καλή, βάζουν στα φακελάκια τους πιο καλό προϊόν! 😉
Καλό είναι να μη βάζουμε τα ίδια καλλυντικά συνέχεια και να έχουμε και άλλα, για εναλλαγή, γιατί συνηθίζει το δέρμα και χάνεται το εφέ!
Πολύ μου αρέσουν οι καθαρά γυναικείες κουβέντες και η επικροτώ την ιδέα σου! 😀
Ενδιαφέρον έχει, τι πιστεύουν οι κύριοι της μπλογκογειτονιάς για το μακιγιάζ πχ!
ΑΦιλάκια πολλά πολλά Μαρινάκι και καλή μέρα να έχουμε! 🙂

Χρύσα
25/04/2018 10:51 ΠΜ

Και ποιος δεν κάνει λάθη στο μακιγιάζ;;; Κι εγώ έκανα και κάνω ακόμη πολλά!! Από αυτά όμως μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτερες! Πολύ ωραίο το ξεκίνημα σου στη νέα σου στήλη!! Περιμένω να διαβάσω και τα υπόλοιπα!!
Μέχρι τότε φιλάκια πολλά, Μαρίνα μου!

F.
F.
25/04/2018 11:15 ΠΜ

Απόλαυσα την καινούρια σου στήλη πίνοντας τον πρωινό καφέ (άργησα να φτιάξω σήμερα), διάβασα και τα σχόλια, και μας σκέφτηκα μια παρέα φιλενάδες γύρω από ένα τραπέζι να πίνουν καφεδάκι και να λένε τον… πόνο τους πρωί-πρωί! χαχαχα
Μεγειά και καλοτάξιδη λοιπόν, Μαρίνα μας! Αν είχα να προσθέσω κάτι στα λάθη που κάνουμε όλες, είναι όχι υπερβολές! Ουκ εν τω πολλώ το εύ!
Επίσης να σας πω ότι ως φακιδομούρα (εξού και το url μου) το δικό μου το μακιγιάζ περίορίζεται στα μάτια και ειδικά σε κάτι αυθάδικους μαύρους κύκλους. Οπότε καλύπτω, φωτίζω, τονίζω με λίγο μολύβι ή eyeliner και μάσκαρα, κραγιόν και γεια σας! Ε προτιμώ την πιο φυσική όψη. Κρεμούλα ημέρας ενυδατική, γιατί περνούν και τα χρόνια, και ντεμακιγιάζ οπωσδήποτε, κυρίως για να μην ξυπνώ σαν μπαμπούλας! χαχαχα Το μόνο βίτσιο: βάφομαι κι όταν μένω σπίτι, γιατί «έτσι σας αρέσει» που λέει κι η διαφήμιση.
Σούπερ η στήλη, Μαρίνα. Να μαζευόμαστε να τα λέμε. (πω πω σεντόνι βγήκε!) Μουτς!

ANNA Flo
ANNA Flo
25/04/2018 11:42 ΠΜ

Μπράβο καλορίζικη!! Φυσικά είναι ό,τι μας ταιριάζει. Την έχω ”πατήσει” κι εγώ με δοκιμές αλλά ακόμη και τα χρώματα που έχουμε παίζουν ρόλο στο μακιγιάζ
Φυσικά ξεβάφομαι πάντα και κρέμα νυχτός αλλά και ημέρας κάθε μέρα πρωί και βράδυ.
Μολύβι για τα μάτια σκιά ελαφριά κραγιόν οπωσδήποτε είναι το καθημερινό μου
Σε πιο cool καταστάσεις αναλαμβάνει η κόρη μου το μακιγιάζ που ασχολείται πολύ μ’αυτά
Καλοτάξιδη η νέα σου στήλη
Να σαι καλά Μαρίνα μου
Καλή σου μέρα όλη μέρα

Katerina Verigka
25/04/2018 12:21 ΜΜ

Μεγειές μεγειές, το πες και το κανες!!
Από μακιγιάζ δεν σκαμπάζω πολλά, κάνω μόνο τα βασικά γιατί δεν μου
ταιριάζουν κιόλας τα πολλά εξειδικευμένα! 🙂
Πολύ σωστά υπάρχουν λάθος ή μη ταιριαστά προϊόντα για την καθεμιά μας
που έχει άλλες ανάγκες και άλλο τύπο δέρματος.
Και τελικά όλο το ζητούμενο είναι η βάση, να κάνεις συχνά καλό καθαρισμό
αλλά και καλή αφαίρεση του μακιγιάζ.
Σε φιλώ καλή συνέχεια!!

Mia Petra
25/04/2018 3:30 ΜΜ

Αν όχι εσύ, τότε ποια, beautοβαφτιστηρόνιμου;! ✿
Καλορίζικη η στήλη! 🙂 Μου άρεσε πολύ το άρθρο σου
και περιμένω όλα τα επόμενα. Καλά, λάθη στο μακιγιάζ
φαντάζομαι ότι θα έχουμε κάνει όλες μας. Άλλωστε, με
τόσα πολλά προϊόντα αφενός, και με τόσους τύπους
δέρματος, αφετέρου, βάλε τι βλέπουν τα ματάκια μας,
με ή χωρίς αϊλάινερ! 🙂 Λοιπόν άκου τι θυμήθηκα τώρα :
ότι αγαπάς κι εσύ -όπως κι εγώ- το άρωμα καρύδα 😉 🙂
Περιμένω να μου γράψεις εδώ ή σε μέιλ από που αγοράζεις
το άρωμα καρύδα, γιατί θέλω να μυρίζει καρύδα και μόνο,
κι όχι ένα σωρό ακόμα άσχετες μυρωδιές 😉 Πολλά φιλιά! ✿

Μαρία Κανελλάκη
25/04/2018 5:27 ΜΜ

Καλορίζικη η νέα σου στήλη Μαρινάκι κι ευχαριστούμε για τις συμβουλές μακιγιάζ. Ούσα άσχετη με το θέμα, θα επικεντρωθώ στον καλό καθαρισμό κάθε βράδυ και απαρέγκλιτα στην κρέμα νύχτας. Μ’ αρέσει να δοκιμάζω εναλλακτικά προϊόντα, όπως βιολογικά ή φυτικά καλλυντικά και πάνε χρόνια που δεν χρηματοδοτώ πια, μεγάλες εταιρείες με πανάκριβα προϊόντα. Θεωρώ πως το επιτυχημένο μακιγιάζ προϋποθέτει ένα “καθαρό” πρόσωπο, που έχει εξασκηθεί καλά να χαμογελάει, να είναι καλοσυνάτο και να αποπνέει θετική αύρα. Τα υπόλοιπα, είναι απλές πινελιές που δεν έχουν διάρκεια και δεν ξεγελούν πια κανέναν.
Τα φιλιά μου, πάντα με κραγιόν σε γήινες αποχρώσεις 🙂

διονύσης μάνεσης
διονύσης μάνεσης
25/04/2018 6:20 ΜΜ

Ε! Ωπ! Λάθος πόρτα άνοιξα, με συγχωρείτε, μη σας ενοχλώ, πάω, πάω!! 🙂
Καλορίζικο, Μαρίνα! 🙂

Giannis Pit
Giannis Pit
25/04/2018 6:43 ΜΜ

Καλησπέρα κορίτσια. Εγώ, εδώ, απλά παρακολουθώ…! έτσι για να σας απολαμβάνουμε όμορφες….!
Καλησπέρα Μαρίνα μου.

mariafanblog
25/04/2018 8:59 ΜΜ

ωραία η στήλη σου, καλορίζικη… <3<3 Εγώ δεν το έχω πολύ με το μακιγιάζ, βάφομαι πάντα πολύ απαλά και διακριτικά. Ενα άχτι έχω μόνο. Δεν έχω μάθει ακόμα να κάνω γατίσιο βλέμμα, να τραβαω τη γραμμή του αιλαινερ.πω πω <3 επιτέλους το παραδέχτηκα χχχα…

mariafanblog
26/04/2018 8:26 ΜΜ

<3

Lysippe
25/04/2018 9:28 ΜΜ

Καλορίζικη η νέα στήλη, Μαρινάκι μου. Πραγματικά, θαυμάζω όσες το ‘χουν με το σπορ κι είναι συνέχεια με τα αξεσουάρ και τα καλλυντικά ανά χείρας. Εγώ είμαι στα λίγα και τα βασικά, κι αυτά με το ζόρι, να πω την αλήθεια. Πάντως, το ντεμακιγιάζ δεν έχει να κάνει μόνο με την ποιότητα του επόμενου βαψίματος (να ‘ναι καθαρή η επιδερμίδα, δηλαδή), αλλά είναι βαρύνουσας σημασίας και για την υγεία/όψη της επιδερμίδας μας – δεν θα πρέπει να παραλείπεται. Καλό είναι να γίνεται κι απολέπιση, καίτοι πιστεύω πως όλες όσες ασχολούνται δεν το παραλείπουν.
Τα φιλιά μου! <3

mariakat80
26/04/2018 12:09 ΠΜ

Καλορίζικη η στήλη σου τρελό Μαρινακι!!!
Το δευτερο με τη φροντιδα του προσωπου…. μεγάλη πληγή!δυστυχως ακομα το κάνω και πρεπει να το κοψω . τελευταια εχχω αρχιζει να βαζω κατι μασκες και λεω ν απαρω κι ενα scrub της loreal που μου γυάλισε! Θα δειξει
γενικα με το μακιγιαζ δεν ψαχνομαι τρελα …. απλα πραγματα. με συμβουλευει και η ξαδεφη μου που ειναι αισθητικός
Σε φιλω.
Καλό ξημερωμα

Νικολέτα
Νικολέτα
26/04/2018 2:45 ΠΜ

Έλα ρε Μαρίνα, δώσε τα φώτα σου και σε εμάς τις άχρηστες!
Περιττό να σου πω ότι εγώ με το βάψιμο, μακρινοί συγγενείς ( από εκείνους που δεν θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλον; Στο περίπου)
Γενικά δεν βαφόμουν ποτέ, σπάνια δηλαδή. Τώρα με τον μικρό, ούτε σπάνια. Γι αυτό και δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις, μια μάσκαρα, ένα κραγιόν, άντε και στο τσακίρ κέφι καμιά πούδρα!
Αυτή ομολογώ είναι όλη και όλη η εμπειρία μου.
Μπορώ άμα θέλεις να δοκιμάζω τα tips σου και να σου στέλνω τα αποτελέσματα για πειραματόζωο! 🙂
Μου άρεσε πάντως που συμπεριέλαβες το χιουμορ σου και το διάβασα με ευχαρίστηση!
Τα φιλιά μου!

maniaspirit
26/04/2018 7:58 ΠΜ

Τηντυφλα μου δεν έχω αυτά τα λάθη είναι πτεσματα μπρος τα δικά μου ….μπουχαχα στα χέρια μου αι λαινερ δεν έχω πιάσει …γραφε γραφε μπας και μάθω τα βασικά γιατί σημασία δεν εχει τι γράφεις αλλά πως το παρουσιάζεις καθώς και την προσωπική σου οπτική … αν μάθω κάτι θα είναι από τον τροπο που τα παρουσιάζεις

ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)

Μαρινάκι μου, καλορίζικη η νέα beauty στήλη.
Εγώ τη δική μου την έχω ξεχασμένη μέχρι πριν λίγες ημέρες που ανενέωσα το blog μου και έχω μισιγράψει ένα beauty post. Τώρα πότε θα ανέβει… ένας Θεός ξέρει! Αχαχα!
Λοιπόν, με το eyeliner δεν το πολύ έχω… ίσως γιατί τα πάω τέλεια με τα μολύβια ματιών,
Συχνό λάθος που έκανα ήταν να δοκιμάζω ένα ΄κάρο προϊόντα που δνε μου ταιριάζαν όλα όχι στις ανάγκες που είχε η επιδερμίδα μου.
Πια πιστεύω πως έχω μάθει και δεν κάνω τόσα λάθη… Αλλά καθαρισμός προσωώπου οπωσδήποτε πρωί και βράδυ… Επίσης παγάκια και αμυγδαλέλαιο… είναι δυο από τα μυστικά ομορφιάς μου. Χεχεχε!
Τα υπόλοιπα σε δικό μου beauty post κάποια στιγμή!
Θα ήθελα σε επόμενο σχετικό post να μας πεις τι κρέμες χρησιμοποιείς.
Σε φιλώ!

mlsr15
29/04/2018 2:40 ΜΜ

Καλορίζικη η νέα σου στήλη! Πολύ ωραίες και χρήσιμες οι συμβουλές σου! Κι εγώ τα δύο πρώτα που ανέφερες τα ακολουθουσα πίστα αλλά στην πορεία έμαθα! Τώρα πλέον δεν πολύβαφομαι ομολογώ αλλά μου αρέσει να παρακολουθώ τις εξελίξεις! Πολύ ωραίο το Blog σου συνέχισε την καταπληκτική δουλειά που κάνεις!

maria mytripsonblog
29/04/2018 7:55 ΜΜ

Ωωωω καλή αρχή!
Με το μακιγιάζ δεν έχω την καλύτερη σχέση…τα βασικά κι αυτά λειψά δηλαδή.
Θες που προτιμώ το φυσικό λουκ, θες που θέλω να μπορώ να τρίψω τα μάτια μου όποτε θέλω χωρίς φόβο, αν μπορώ να το αποφύγω, το αποφεύγω με ευκολία! 🙂
Δεν παραλείπω όμως τον καθαρισμό και την ενυδάτωση ποτέ!

to e-periodiko mas
to e-periodiko mas
30/04/2018 10:07 ΠΜ

Καλορίζικη η νέα στήλη, κοριτσάκι μου! Άντε να μας ξεστραβώνεις, γιατί τα λάθη πάνε σύννεφο, φοβάμαι… χι χι
Φιλιά πολλά και γλυκά
Καλή σου εβδομάδα!
Η συνονόματη… 😉

aristea k
aristea k
02/05/2018 7:42 ΜΜ

Γράφε εσύ και θα σε διαβάζω εγώ.
Όχι να το παινευτώ αλλά το κατέχω το θέμα! Θες η χρόνια εξάσκηση, θες η σχέση μου με τη ζωγραφική,
μπορώ να παίξω με τα καλλυντικά, να κρύψω, να αναδείξω ετσετερά. Χρόνο και διάθεση να έχω.
Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι μεγαλώνοντας βάφομαι ;olo kai λιγότερο από όσο μικρότερη. Διαπίστωσα λοιπόν
πώς όταν γερνάμε το less is more ισχύει και με το παραπάνω!
Κι ένα tip από μένα: υπάρχει βάση για το βλέφαρο και οποιαδήποτε σκιά , σε οποιαδήποτε επιδερμίδα μένει στη θέση της! ☺
Μάκια!
υγ: λίκε για τη στήλη! ☺

[instagram-feed]
43
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x