Η πρωινή μου ρουτίνα

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η πρωινή μου ρουτίνα
Σε προηγούμενες αναρτήσεις, έχω μιλήσει για τη βραδινή μου ρουτίνα, για τις απογευματινές μου συνήθειες, οπότε έμενε να μιλήσω για το τι κάνω, κάθε πρωί. Όχι, ότι σας έκαιγε ιδιαίτερα να μάθετε, αλλά έτσι, ήθελα να τη μοιραστώ!
Τη μέρα μου λοιπόν, συνήθως την ξεκινώ, γύρω στις 7 με 7 και μισή και το πρώτο πεντάλεπτο κάνω απλά θετικές σκέψεις για τη μέρα.

Ύστερα αρχίζω τη ρουτίνα μου:

πρωινή ρουτίνα- περιποίηση
Image by mohamed Hassan from Pixabay

Περιποίηση

Σίγουρα όταν η μέρα ξεκινά, λατρεύω να πλένω το πρόσωπο μου και να βάζω την ενυδατική μου και ύστερα να κάνω ντουζάκι και να βάζω το λαδάκι μου. Μου αρέσει να με περιποιούμαι γενικότερα, μου φτιάχνει τη διάθεση, με γεμίζει αυτοπεποίθηση και φροντίζω να το κάνω first thing in the morning 😛

πρωινή ρουτίνα
Image by mohamed Hassan from Pixabay

Διαδίκτυο

Η αλήθεια είναι ότι το πρωί δεν τρώω κάτι, δε μπορώ με τίποτα να φάω μόλις ξυπνήσω, οπότε συνήθως πίνω το τσάι μου και ρίχνω μια ματιά στις ειδήσεις και στα e-mails μου. Αφού ενημερωθώ, ελέγχω το ημερολόγιο μου, για πράγματα που έχω να κάνω μέσα στην ημέρα.

πρωινή ρουτίνα -καθάρισμα
Image by mohamed Hassan from Pixabay

Καθάρισμα

Αφού πλέον έχω διαβάσει τι γίνεται στον κόσμο και ξέρω το πρόγραμμα μου, κάνω δουλειές στο σπίτι. Θέλω να φεύγουν νωρίς νωρίς από τη μέση, γιατί όταν ξέρω πως το σπίτι είναι καθαρό, με βοηθά να συγκεντρώνομαι καλύτερα και με κάνει να νιώθω όμορφα!

πρωινή ρουτίνα -διάβασμα
Image by mohamed Hassan from Pixabay

Διάβασμα

Αφιερώνω κυρίως το πρωί, χρόνο για να διατηρώ επαφή με τις ξένες γλώσσες που ξέρω. Αυτό μου παίρνει κάποια ώρα, γιατί είναι και πολλές, οπότε φροντίζω να κάνω πάντα διάλειμμα τρώγοντας ένα τοστάκι, το οποίο συνοδεύω με ένα ποτήρι χυμό ή παγωμένο τσάι το καλοκαίρι και ύστερα συνεχίζω μέχρι να τελειώσω την ώρα που έχω θέσει ως στόχο για τη δεδομένη μέρα.

πρωινή ρουτίνα social media

Image by mohamed Hassan from Pixabay

Blogging/social media

Μετά το διάβασμα συνήθως μαγειρεύω, οπότε μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό, εγώ κοιτάζω να ασχοληθώ με το blogging και τα social media που χρησιμοποιώ, ώστε να μη μαζεύονται πολλά για το βράδυ. Αν μου μείνει χρόνος μέχρι να γίνει το φαγητό, βάζω μουσική και χορεύω. Μου φτιάχνει απίστευτα η διάθεση με το χορό, διώχνει την ένταση που τυχόν μπορεί να έχω και με ανανεώνει.
Αυτό συνήθως, είναι ένα τυπικό πρωινό μου. Τίποτα exciting, μα δικό μου! Σαφέστατα, υπάρχουν αποκλίσεις από μέρα σε μέρα, ανάλογα με τις υποχρεώσεις μου.

Εσένα ποιες είναι οι πρωινές σου συνήθειες;

Αυτά τα λίγα από εμένα . Σου στέλνω ένα φιλί και σου εύχομαι να απολαύσεις το πρωινό σου και γενικά ότι και αν κάνεις:

Να σκέφτεσαι. Να γελάς. Να ομορφοπερνάς!

Until Next Time…

Μαρίνα


Αν θέλετε να γίνετε κομμάτι της παρέας μας και να μην χάσετε όλα τα ωραία που θα έρθουν, γραφτείτε στο newsletter μας!

Επίσης, αν σας άρεσε η ανάρτηση μου, κάντε την καλή σας πράξη για σήμερα και μοιραστείτε την μέσα από τα κουμπιά κοινοποίησης (κάτω από το άρθρο) στα social media, στα οποία παρεμπιπτόντως μπορείτε να με βρείτε εδώ: facebook, instagram, twitter.

Marina Tsardakli

Είμαι η Μαρίνα,
Ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και serial Blogger, με μια αδυναμία στο αισιόδοξο, το διαφορετικό, το πρωτότυπο!
Αυτό το blog, με το χιούμορ και την αισιοδοξία του, είναι η επανάσταση μου, σε έναν κόσμο μίζερο και ολίγον φλατ!

Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Αναστασία Κ.
14/06/2017 11:54 ΠΜ

Μα πώς δεν είναι exciting?? Ήδη το να βάζεις μουσική και να χορεύεις μου φαίνεται πολύ διασκεδαστικό και δεν το είχα σκεφτεί ποτέ!
Το πρόγραμμα και η οργάνωση είναι το παν από πολύ νωρίς το πρωί. Ωστόσο δεν έχω κάποια στάνταρ ρουτίνα, απλώς κοιτάω το ημερολόγιό μου και σκέφτομαι με τι σειρά θα κάνω κάθε τι… τίποτα πιο συγκεκριμένο όμως… Προσπαθώ όμως πολύ να βρίσκω χρόνο για τις δύο επιστήμες με τις οποίες ασχολούμαι (και η μία αυτή τη στιγμή “τρέχει” με μεγάλη ταχύτητα).
Καλή σου μέρα Μαρινάκι μου! Φιλάκια πολλά! ❤❤

georgia vasiliou
georgia vasiliou
14/06/2017 9:06 ΜΜ

Ουπς!
Δεν έγραψα το καλλιτεχνικό μου!
Η Γιούλη είμαι!

Memaria
15/06/2017 10:22 ΜΜ

Μέχρι να καταλάβω πως ξύπνησα έχω φύγει γιατί 7:30 πιάνω δουλειά…όπως καταλαβαίνεις τα πρωινά λειτουργώ στον αυτόματο, ή σαν αυτόματο…χαχα!
Φιλιά πολλά!

aristea k
21/06/2017 6:39 ΜΜ

Βγάζω τον Μαξ έξω, με την τσίμπλα στο μάτι. Πίνω ένα ποτήρι ζεστό νερό. Ανοίγω υπολογιστή και μέχρι να ανοίξει (γιατί πάει σαν κι εμένα ….) πλένομαι και φτιάχνω τη βρώμη μου!
Παίρνω τη βρώμη μου και την τρώω διαβάζοντας ειδήσεις, αφού ενημερωθώ για τα ποσοστά επιτυχίας του Ντάνου πρώτα, και μετά φτιάχνω ελληνικό καφέ. Κάπου εκεί θυμάμαι ότι πρέπει να στρώσω κρεβάτι! ☺ Και μετά πάνε όλα τα άλλα ανάλογα την ημέρα. Αν δεν έχω μαμά, αν δεν έχω αδερφή, αν δεν έχω ψώνια, διαβάζω ή καλλιτεχνώ.
Το μπλόκινγκ παρατημένο καιρό μπαίνει στα κενά κι όταν προλάβω! καλή ώρα όπως τώρα!
Φιλιάααααααααα!

[instagram-feed]
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x