Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με το blogging ασχολήθηκα πρώτη φορά το 2010, μετά από παρότρυνση φίλων.

Δε συστήθηκα με αυτό εδώ το blog, για την ακρίβεια, άλλαξα αρκετούς διαδικτυακούς τόπους. Λίγο που με κυνηγούσε η λογοκλοπή, λίγο που έψαχνα να βρω τι μου ταιριάζει, πέρασαν σχεδόν από όλες τις πλατφόρμες και απ’ όπου πήγαινα, έπαιρνα γνώσεις, εμπειρίες, γνώριζα καινούριους ανθρώπους!

Το “Εκεί που ερωτεύομαι τη ζωή”, πήρε πνοή, τον Σεπτέμβρη του 2016.

Ξεκίνησε το ταξίδι του, στην δωρεάν υπηρεσία της wordpress, απ’ όπου μιλούσα για:

Πλέον εκπληρώνω ένα μικρό μου όνειρο και σε υποδέχομαι με δικό μου domain name, όπου θα συνεχίσω να σου μιλάω για όλα αυτά και για ακόμα πόσα!

Αν θες να γνωρίσεις την φιλοσοφία μου, σε σχέση με το blogging, μπορείς να δεις και αυτές τις αναρτήσεις:

To blogging, στηρίζεται στην επικοινωνία!

Οπότε, όταν έρχεσαι εδώ, θέλω να απομακρύνεις ντροπές κι ενδοιασμούς και να μου γράφεις στα σχόλια, τις σκέψεις ή τις απόψεις σου.  Δεν ονειρεύτηκα, ούτε επιθυμώ, έναν ψυχρό χώρο, όπου εγώ θα γράφω και ή δεν θα μιλάει κανείς ή θα έρχονται απλά για να καλησπερίσουν. Προτιμώ, να διαβάζω απόψεις, γιατί μέσα από αυτές, ίσως συναντήσω οπτικές κι ιδέες, που δεν θα είχα σκεφτεί, διαφορετικά.

Θα χαρώ πολύ λοιπόν, με τον καιρό να σε γνωρίσω, μέσα από τα σχόλια σου κι εύχομαι στις αναρτήσεις μου, να βρεις την έμπνευση, να ερωτευτείς τη ζωή!

 

Κράτα το

Until Next Time…

Μαρίνα


Αν θέλετε να γίνετε κομμάτι της παρέας μας και να μην χάσετε όλα τα ωραία που θα έρθουν, γραφτείτε στο newsletter μας!

Επίσης, αν σας άρεσουν οι ανάρτησεις μου, κάντε την καλή σας πράξη για σήμερα και μοιραστείτε τις μέσα από τα κουμπιά κοινοποίησης στα social media, στα οποία παρεμπιπτόντως μπορείτε να με βρείτε εδώ: facebook, instagram, twitter.

[instagram-feed]