Θετικά πρωινά ξεκινήματα!

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Θετικά πρωινά ξεκινήματα-Εκεί που ερωτευομαι τη ζωή

Πολλοί άνθρωποι δεν ξυπνούν πολύ άνετα το πρωί.

Σκέφτονται πόσα έχουν να κάνουν μέσα στην ημέρα κατσουφιάζουν και χαλάνε τα πρωινά τους. Καμιά φορά και τη διάθεση τους!

Εμένα μου αρέσει να σκέφτομαι τα πόσα μπορώ να επιτύχω μέσα στην ημέρα! Γιατί αν τα σκεφτώ σαν υποχρεώσεις και εγώ θα χαλάσω το πρωινό μου, μιζεριάζοντας!

Πάντα λοιπόν, φροντίζω να κάνω ένα σωστό προγραμματισμό των υποχρεώσεων μου, για να μειώσω το άγχος μου.

Όμως είναι λογικό, όλα τα πρωινά, να μην είναι ίδια!

Άνθρωπος είμαι κι εγώ, φυσικά και έχω ξυπνήσει κακόκεφη πολλά πρωινά! Φυσικά και ξυπνώντας, έχω αγχωθεί με το πόσα πολλά έχω να κάνω την συγκεκριμένη ημέρα! Αλλά, γενικά προσπαθώ να αδειάζω το μυαλό μου από αγχωτικές σκέψεις και χαζούς φόβους. Και προσπαθώ επίσης, όσο μπορώ, να διατηρώ μια θετική στάση προς τη ζωή γενικότερα και τις καθημερινές μου υποχρεώσεις ειδικότερα! Γιατί θέλω τα πρωινά μου, να τα ξεκινώ με αισιοδοξία!

Τα πάντα είναι θέμα οπτικής!

Και καλό είναι, όσο μπορούμε να διατηρούμε την θετική μας διάθεση και να προσπαθούμε να μην αφήνουμε την καθημερινότητα να μας καταβάλει.

Θετικές σκέψεις λοιπόν! Ένα δυνατό χαμόγελο μόλις ξυπνήσουμε, για τη μέρα που ξεκινά, και όλα σιγά σιγά, με υπομονή και επιμονή, θα γίνουν!

Αρκεί να το θέλουμε. Αν θέλουμε, μπορούμε, να δημιουργήσουμε όμορφες μέρες, με θετικά, πρωινά ξεκινήματα!

Εσύ προσπαθείς να ξεκινάς θετικά τη μέρα σου;
Κι αν ναι, με ποιο τρόπο το καταφέρνεις;

 

Until Next Time…

Μαρίνα


Αν θέλετε να γίνετε κομμάτι της παρέας μας και να μην χάσετε όλα τα ωραία που θα έρθουν, γραφτείτε στο newsletter μας! Επίσης, αν σας άρεσε η ανάρτηση μου, κάντε την καλή σας πράξη για σήμερα και μοιραστείτε την μέσα από τα κουμπιά κοινοποίησης (κάτω από το άρθρο) στα social media, στα οποία παρεμπιπτόντως μπορείτε να με βρείτε εδώ: facebook, instagram, twitter.

Marina Tsardakli

Είμαι η Μαρίνα,
Ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και serial Blogger, με μια αδυναμία στο αισιόδοξο, το διαφορετικό, το πρωτότυπο!
Αυτό το blog, με το χιούμορ και την αισιοδοξία του, είναι η επανάσταση μου, σε έναν κόσμο μίζερο και ολίγον φλατ!

[instagram-feed]