Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

σκέψεις-ιδέα για δρώμενο

Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο, δε χρειάζεται να αναφέρω δυο πράγματα!

  1. Το ένα είναι η αγάπη μου για τα Χριστούγεννα και
  2. το άλλο το ότι αυτή η χρονιά είναι μια πρόκληση.

Σκέφτηκα λοιπόν, ένα νέο δρώμενο, ιδανικό για να μας προετοιμάσει για τα Χριστούγεννα.

Πώς το οραματίστηκα; Εντελώς τυχαία, έπεσα πάνω σε ένα δέντρο.  Αυτό που θα δείτε από κάτω!

Και μου θύμισε εκείνα τα δέντρα που στο δημοτικό, στο μάθημα των καλλιτεχνικών μας έβαζαν τα στολίσουμε με μπάλες και τα συναφή. Σκέφτηκα λοιπόν, ότι εμείς οι bloggers, δεν έχουμε ποτέ στολίσει ένα δέντρο όλοι μαζί.

Και μπορούμε να το κάνουμε!

  • Χωρίς συγχρωτισμό,
  • χωρίς να κινδυνεύσουμε από τον κοροναϊό,
  • χωρίς να παρανομήσουμε!

Γιατί η λέξη κάθε ανάρτησης θα είναι μια μπάλα σε αυτό το δέντρο!

Και τι αφορά η ανάρτηση; Μια θετική λέξη που θα θέλαμε να κρύβει η επόμενη χρονιά! Όχι όμως όποια θέλει ο καθένας.

Επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, ευελπιστώ να συμμετέχουν πολλοί bloggers και να καλύψουμε το αλφάβητο! Θα πάρω τους blogger που θα συμμετέχουν και μέσα από κλήρωση -για να είναι δίκαιο- θα τους αντιστοιχίσω με ένα γράμμα!

Έστω λοιπόν είμαι εγώ και μου τυχαίνει το Α μπορώ να διαλέξω όποια λέξη από αυτό το γράμμα θα ήθελα να έχει η επόμενη χρονιά. Για παράδειγμα “Ανακούφιση”. Θα γράψω τις σκέψεις μου γύρω από αυτό, γιατί δηλαδή επιλέγω αυτή τη λέξη.

Τώρα αν δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και προτιμάτε να το κάνετε με την μορφή ποιήματος ή ιστορίας, κανένα θέμα. Αρκεί να αντικατοπτρίζει αυτό που θα θέλατε να δείτε στην νέα χρονιά, να μην αναφέρεται απλά.

Το ξέρω ότι ο χρόνος θα είναι ένα challenge γιατί θα έχετε μόνο μία ημέρα για να αναρτήσετε.

Αλλά, δρώμενο χωρίς το challenge του, φαγητό χωρίς αλάτι! Νομίζω όμως ότι μπορεί να βγει, γιατί δεν είναι απαραίτητο να γραφτεί ιστορία ή ποίημα, μπορείτε απλά να μοιραστείτε τις σκέψεις – ευχές σας. Μπορείτε να γράψετε έστω και δυο γραμμές. Αρκεί να φαίνεται ξεκάθαρα η λέξη που θα θέλατε να δείτε στην επόμενη χρονιά.

Τώρα αν δεν μας φτάσουν οι bloggers για τα 24 γράμματα, δε πειράζει, όπου φτάσουμε. Όσο στολιστεί το δέντρο μας! Σκοπός είναι να δημιουργήσουμε και να χαρίσουμε αισιοδοξία που αυτές τις μέρες ο κόσμος, έχει απίστευτα ανάγκη.

Εάν για κάποιο λόγο είναι περισσότεροι, στολίζουμε και δεύτερο δέντρο και πιάνουμε τα γράμματα από την αρχή! (Είπαμε, είμαι αισιόδοξη χαχα)

Θα έχετε δικαίωμα να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 24/11/2020, ώστε Τετάρτη, να σας αντιστοιχίσω με τα γράμματα για να έχετε χρόνο να σκεφτείτε! Από 1η Δεκέμβρη, θα δημοσιευτεί το Α και μετά τα γράμματα με τη σειρά! Κάθε μέρα δηλαδή ένα γράμμα.

Το δέντρο θα διαμορφώνεται κάπως έτσι (παράδειγμα δίνω δεν παίζω εγώ με το α- ):

Οι κανόνες:

▶ Το δρώμενο ονομάζεται: Το Xmas δέντρο των bloggers

  • Δηλώνετε συμμετοχή στα σχόλια με σκοπό να στολίσουμε το δέντρο με θετικές λέξεις για τη νέα χρονιά.
  • Συμμετοχή δηλώνετε μέχρι Τρίτη 24/11/2020 ώστε Τετάρτη να ανεβάσω την Ανάρτηση που θα δείχνει ποιος blogger πήρε ποιο γράμμα!
  • Μπορεί να είναι οι σκέψεις-ευχές σας, ποίημα ή ιστορία που όμως θα αντικατοπτρίζουν αυτό που θα θέλατε να δείτε στη νέα χρονιά, δε θα το αναφέρουν απλά.
  • Ο τίτλος σας θα είναι η λέξη που επιλέγετε! Η ανάρτηση θα ξεκινά:  Το γράμμα μου είναι το ” …”. Η λέξη που επιλέγω είναι “………..”. Και μετά θα μοιράζεστε την έμπνευση σας, σε όποια μορφή έχετε εσείς επιλέξει!
  • Έχετε χρονικό περιθώριο να σκεφτείτε μέχρι 30/11/2020 την ανάρτηση σας! Την 1η Δεκέμβρη θα ανέβει το πρώτο γράμμα και μετά κάθε μέρα το επόμενο γράμμα!
  • Mέχρι παραμονή Χριστουγέννων θα έχουμε τελειώσει. Σαφώς και αν ξέρετε ότι τότε θα είστε απασχολημένοι, μπορείτε να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις σας, να ανέβουν αυτόματα!
  • Σε κάθε ανάρτηση μου, θα σας ενημερώνω για τις τελευταίες συμμετοχές, με το ανάλογο λινκ και στην τελική ανάρτηση, θα γραφτούν από κάτω αναλυτικά οι αναρτήσεις!

Το ξέρω, δεν δημιουργώ συχνά δρώμενα.

Το είχα κάνει άλλη μια φορά, πριν χρόνια. Τότε βέβαια, δεν υπήρχε χρονικό περιθώριο κι ήταν πιο εύκολο. Ωστόσο είχα μια ιδέα κι είπα να τη ρίξω στο τραπέζι βρε αδερφέ. Θέλετε να το κάνουμε ή δεν σας αρέσει και πολύ;

Εγώ θα ήθελα να δω ένα δέντρο στολισμένο με θετικές λέξεις κι ευελπιστώ η νέα χρονιά, να τις ακούσει όλες!

Περιμένω στα σχόλια, τις σκέψεις σας. Αν θέλετε το κάνουμε, αν όχι, καλή καρδιά!

▶ Αν σας φαίνεται ωραίο, μοιραστείτε το μήπως ενδιαφέρεται και κάποιος blogger που δεν με παρακολουθεί!

Until Next Time…

Μαρίνα


Αν θες να λαμβάνεις όλα μου τα άρθρα, μην ξεχάσεις να εγγραφείς μέσω e-mail στο blog. (Όπως είσαι κοίτα όλο δεξιά “Πάρε μας και στο mail σου”)

Και για να μην χάσεις όλα τα ωραία που θα έρθουν, εδώ είναι το newsletter μας!

Επίσης, αν σου άρεσε η ανάρτηση μου, κάνε την καλή σου πράξη για σήμερα και μοιράσου την μέσα από τα κουμπιά κοινοποίησης (κάτω από το άρθρο) στα social media, στα οποία παρεμπιπτόντως μπορείς να με βρεις εδώ: facebook, instagram, twitter.


Discover more from Εκεί που ερωτεύομαι τη ζωή

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Marina Tsardakli

Είμαι η Μαρίνα,
Ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και serial Blogger, με μια αδυναμία στο αισιόδοξο, το διαφορετικό, το πρωτότυπο!
Αυτό το blog, με το χιούμορ και την αισιοδοξία του, είναι η επανάσταση μου, σε έναν κόσμο μίζερο και ολίγον φλατ!

62 Comments

ΜΑΙΡΗ

Μαρινάκι μου εννοείται πως είμαι μέσα με τα μπούνια! Υπέροχη ιδέα πολύ μου αρέσει! Επειδή τώρα δουλεύω θα διαβάσω τις λεπτομέρειες μετά! Φιλιά πολλά!

Marina Tsardakli

Τέλεια Μαίρη μου! Χαίρομαι πολύ! Θα μπούμε στο κλίμα των Χριστουγέννων με δημιουργικό τρόπο!
Σ’ ευχαριστώ! Πολλά φιλιά!!!

Με βλέπεις; Χτυπάω παλαμάκια!!!!!
Μέσα εγώ βάλε με στην κλήρωση
Πολύ μου άρεσε η ιδέα και πρωτότυπη
Να καταλάβω. 1η Δεκέμβρη το πρώτο γράμμα ανεβαίνει. Και το δεύτερο την επομένη Δηλ κάθε μέρα θα κάνει κάποιος ανάρτηση; Και θα σου στέλνουμε το λινκ της εγγραφής μας;
Δηλ αν κληρωθώ με το 23 γράμμα θα περιμένω 23 μέρες για να αναρτήσω τη λέξη μου;
Πλιζ διευκρίνιση
Μέσα είμαι οκ; ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!
Φιλάκια

Marina Tsardakli

Ναι ναι Άννα μου, ακριβώς έτσι! Αφού θα διαβάσετε την Τετάρτη, σε ποιον blogger κληρώθηκε κάθε γράμμα, μπορείτε να φτιάξετε τις αναρτήσεις σας και θα τις ανεβάσετε με τη σειρά των γραμμάτων. Πολύ σωστά, αν κληρωθείς με το 23ο γράμμα, θα περιμένεις 23 μέρες να ανεβάσεις την ανάρτηση σου!
Όλα τα κατάλαβες σωστά!
Χαίρομαι πολύ που θα συμμετέχεις! Ας μπούμε στο κλίμα των εορτών δημιουργικά!
Πολλά πολλά φιλιά Αννούλα μου!

Τέλεια ιδέα Μαρίνα μου.
Μέσα κι εγώ. Ας γεμίσουμε το χρόνο μας δημιουργικά και το δέντρο μας ευχές.

Marina Tsardakli

Ντένια μου, χαίρομαι πολύ!
Όπως λες θα γεμίσουμε δημιουργικά το χρόνο μας και θα συμπληρώσω πως θα χαρίσουμε αισιοδοξία σ’ όσους μας διαβάζουν, κάτι που είναι απίστευτα αναγκαίο με όσα ζούμε.
Σε φιλώ γλυκά και σ’ ευχαριστώ για τη συμμετοχή!!!

Stella Vardaki

ωω μα τί ωραία ιδέα, και βέβαια θέλω πάνω στο όμορφο δεντράκι να δω πολλές πολλές λέξεις γεμάτες θετική ενέργεια. Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο event μας οργάνωσες Μαρίνα σου αξίζουν πολλά μπράβο.
Περιμένω εναγωνίως το γράμμα μου!

σε φιλώ

Marina Tsardakli

Χαίρομαι που σου αρέσει Στέλλα μου! Εγώ ήμουν δισταχτική. Από την άλλη επειδή μπορεί να είναι όσο μικρό ή μεγάλο θέλει κάποιος, απλά σε δική του ανάρτηση, είπα να το προτείνω κι αν δεν σας άρεσε καλή καρδιά!
Πολύ χαίρομαι όμως που σας ξεσήκωσε η ιδέα! Αναμένω τα στολίσματα μας!
Πολλά φιλιά!!!!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗΣ

Παρώωωωωωων!
Πάμε καλά; Δρώμενο και δεν θα είμαστε μέσα; Τι λέτε τώρα; Στην blogo-γειτονιά μας! Και με την Μαρίνα μας εμπνευστή; Δεν το συζητώ. Κατ’ αρχήν είναι πανέμορφο, γλυκύτατο, πρωτότυπο, εύκολο, προσιτό, λαμπερό και ανθρώπινο.
Μαρίνα μου είμαι μέσα κορίτσι μου και να σου στείλω ένα μεγάλο χαμόγελο καρδιάς για την έμπνευσή σου. Την είχαμε ανάγκη στη γειτονιά μας.
Καλημέρα λοιπόν και το προωθώ.

Marina Tsardakli

Γιάννη μου, με συγκινείς!
Χαίρομαι πολύ που θα συμμετέχεις! Πάμε για στολίσματα λοιπόν!
Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

Μαρία Κανελλάκη

Mέσα κι εγώ Μαρίνα μου. Καταπληκτική ιδέα να στολίσουμε και να στολιστούμε παρέα όλοι μας ♥
Αναμένω γράμμα…

Marina Tsardakli

Χαίρομαι που σου άρεσε Μαρία μου!
Ανυπομονώ να δω το δέντρο μας στολισμένο!
Πολλά πολλά φιλιά κι ευχαριστώ για τη συμμετοχή!

Παρούσα, Μαρίνα μου. Τρελαίνομαι για δρώμενα στη μπλογκογειτονιά. Περιμένω να με ενημερώσεις για το γράμμα μου! Μάλλον χαϊκού θα φτιάξω. Και με την ευκαιρία να σου πω ότι είμαι διαθέσιμη και για δεύτερο γράμμα αν δεν φτάσουν οι συμμετοχές. Σε φιλώ.

Marina Tsardakli

Τέλεια! Μα ναι, θα είναι ωραία τα εορταστικά χαϊκού!
Ευχαριστώ πολύ Μία μου! Πολλά φιλιά!!!!!!

Κατερίνα Β

Ιδεάρα!!
Υπολόγισε με και θα ξανάρθω να κατανοήσω όλες τις λεπτομέρειες..!

Μπράβο σου Μαρίνα μου που μας ξεσηκώνεις, το έχουμε όλοι ανάγκη..

Καλό σαββατοκύριακο σε φιλώ!!

Marina Tsardakli

Κατερίνα μου την κατέγραψα τη συμμετοχή σου. Δες τη νέα ανάρτηση με τις διευκρινήσεις και για ότι άλλο χρειαστείς, είμαι στη διάθεση σου.
Σ’ ευχαριστώ για τη συμμετοχή. Πολλά φιλιά

Marina Tsardakli

Τέλεια, σ’ ευχαριστώ πολύ Ελένη μου για τη συμμετοχή!
Χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ!
Σε φιλώ! Καλό Σαββατοκύριακο!!!!

Marina Tsardakli

Να ‘σαι καλά Γιούλη!
Καταγράφω τη συμμετοχή σου. Να είσαι συντονισμένη για το γράμμα σου.
Σε φιλώ!

Ερωφίλη

Πολύ όμορφη ιδέα, Μαρίνα! Χρειαζόμαστε όλη την θετική ενέργεια που μπορούμε να βρούμε για το 2021. Θέλω κι εγώ να συμμετέχω!!

Marina Tsardakli

Συμφωνώ απολύτως! Γιατί σαφώς θέλουμε να είναι καλύτερο από το 2020!
Χαίρομαι πολύ που θα συμμετέχεις Ερωφίλη!
Καλό Σαββατοκύριακο!

Ρένα Χριστοδούλου

Εδώ είμαι κι εγώ.
Εννοείται ότι θέλω να πάρω μέρος στο παιχνίδι.
Θα είναι πολύ ωραίο να γεμίσουμε το δεντράκι μας με αισιόδοξα μηνύματα.
ΜΠΡΆΒΟ για την ιδέα σου Μαρίνα μου.
Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά διαδικτυακά και ακίνδυνα

Marina Tsardakli

Τέλεια Ρένα μου! Χαίρομαι που θα είσαι παρέα μας!
Καταγράφω τη συμμετοχή σου και σε ευχαριστώ πολύ!
Πολλά φιλιά

Μαρίνα μου, ξαναπερνώ για να σου πω ότι έχω δωράκια για τα γενέθλιά μου στο μπλογκ μου. Σε φιλώ.

Marina Tsardakli

Κι εύχομαι πάντα να έχεις την δημιουργικότητα που σε διακατέχει κι έμπνευση! Κάθε χαρά Μία μου! Σ’ ευχαριστώ που με ενημέρωσες! Πολλά φιλιά!!!!!

Marina Tsardakli

Τι ωραία μαγισσούλα μου! Θα σε υπολογίσω και εσένα στην κλήρωση και θα περιμένω με χαρά την ανάρτηση σου!
Πολλά πολλά Αφιλιά χαμογελαστά κι από εμένα!

Χριστίνα

Θέλω κι εγώ. Ελπίζω να δώ πρώτα κάποιο καλό παράδειγμα για να καταλάβω ακόμα καλύτερα. ΜΟυτς

Marina Tsardakli

Χριστινάκι μου χαίρομαι πολύ! Όποια διευκρίνηση χρειαστείς, είμαι στη διάθεση σου!

Κλαυδία Μάμαλη

Ωραία ιδέα, ειδικά τώρα που έχω χρόνια να στολίσω δέντρο στο σπίτι, το στολισμένο δέντρο των Bloggers μου φαίνεται θαυμάσια ιδέα !!! Τώρα αν μου τύχει το γράμμα Ω….ετοίμασα και το σχετικό στολίδι, αλλά δεν το αποκαλύπτω !!! Φιλιά αισιόδοξα και γλυκά

Marina Tsardakli

Χαίρομαι πολύ Κλαυδία μου, και για τη συμμετοχή και που σκέφτεσαι από τώρα τις εναλλαχτικές σου χαχα
Καταγράφω τη συμμετοχή σου. Πολλά φιλιά!

Ατενίζοντας το 2021, μέσα από το μπλογκ της Άννας, χτυπώ την πόρτα σου για να δώσω το παρόν. Μέσα! Πολύ ωραία ιδέα και για εμάς που αργούμε να μπούμε στο εορταστικό κλίμα.

Marina Tsardakli

Σου ανοίγω τη πόρτα με πολλή χαρά Joanna! Σ’ ευχαριστώ για τη συμμετοχή.
Πάμε να περάσουμε καλά!
Σε φιλώ! Καλό Σαββατοκύριακο!

My little stories

Μαρίνα καλησπέρα. Και εγώ δηλώνω τη συμμετοχή μου για αυτό το εορταστικό δρώμενο.

Marina Tsardakli

Καλησπέρα. Χαίρομαι πολύ και σ’ ευχαριστώ για τη συμμετοχή.
Καλό Σαββατοκύριακο!

Marina Tsardakli

Αμέ, έφτιαξα, θα το βρεις στη σημερινή ανάρτηση Αννούλα μου!
Σ’ ευχαριστώ για όλα και σου στέλνω πολλά φιλιά

ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΡΟΥΛΑ

Μαρινάκι μου αν και δεν το πολυκατάλαβα το δρώμενο ομως βλέποντας και κάνοντας, θέλω να συμμετέχω και εγώ στο στολισμό του δέντρου των Bloggers…
Αν θέλεις στείλε μου και μια πιο λεπτομερή περιγραφή στο μεηλ μου πλίζζ διότι μεγάλη γυναίκα είμαι μια επανάληψη θα βοηθήσει…

Marina Tsardakli

Σμαραγδένια μου, ρίξε μια ματιά στη νέα ανάρτηση και ότι χρειαστείς είμαι στη διάθεση σου!
Σε φιλώ γλυκά!

Ανέσπερη

Αν συνεχίσετε έτσι, θα με “αναγκάσετε” να ανοίξω και πάλι το blog μου 🙂 Τέλος πάντων.
Πολύ όμορφη η ιδέα σου, Μαρίννα! Αν δεν επέλεγα να μείνω “άστεγη” θα δήλωνα κι εγώ συμμετοχή επειδή κι εγώ λατρεύω τα Χριστούγεννα.
Καλή επιτυχία στο στολισμό του δέντρου σας και θα περιμένω να το δω με πολύχρωμες ευχές στολισμένο και με φωτεινά λαμπιόνια!!!
Μια ζεστή, και ασφαλή λόγω απόστασης, αγκαλιά!!! 🙂

Marina Tsardakli

Ανέσπερη καλησπέρα, η Μαίρη μας πιο κάτω σου γράφει, ότι σου διαθέτει το blog της όπως και στη Σκυτάλη.
Και φυσικά, σου διαθέτω κι εγώ το δικό μου, αρκεί να θες να γράψεις συμμετοχή.
Δεν σε έχω συμπεριλάβει στις μέχρι τώρα συμμετοχές, γιατί θέλω να μου διευκρινήσεις ότι θες να το κάνεις! Δε θέλω να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να νομίζει κάποιος ότι τον πιέζω να συμμετέχει!
Αν λοιπόν θες να συμμετέχεις, γράψε μου εδώ, για να σε συμπεριλάβω και σε σένα και πες μου που θα φιλοξενηθεί η συμμετοχή σου.
Ανταποδίδω την αγκαλιά, σε φιλώ γλυκά!

ΜΑΙΡΗ

Ζωή έχεις μπλογκ στη διάθεση σου το δικό μου όπως και στη Σκυτάλη! Όλοι οι καλοί χωράνε!!
Μέσα κι εσύ!

Marina Tsardakli

Μαίρη μου, το σχόλιο σου το άφησες ως απάντηση στη Ρένα κι όχι στη Ζωή, οπότε δες πιο πάνω τι της έγραψα και συννενοηθείτε σε ποιο blog θα φιλοξενηθεί η συμμετοχή της.
Δεν την έχω συμπεριλάβει στις μέχρι τώρα συμμετοχές, γιατί δεν ήθελα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να νιώσει κάποιος πως τον πιέζω να συμμετέχει.
Οπότε πείτε μου αν θέλει να συμμετέχει και σε ποιο blog για να βάλω το link.
Σ’ ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σου, γιατί κακά τα ψέματα εσύ με τα δρώμενα το ‘χεις!
Σε φιλώ!

Marina Tsardakli

Ρένα μου, δε το βλέπεις, γιατί δεν το άφησες ως νέο σχόλιο, αλλά ως απάντηση στο σχόλιο της Ερωφίλης πιο πάνω. Έχω καταγράψει τη συμμετοχή σου.
Ρίξε μια ματιά στη νέα ανάρτηση με τις διευκρινήσεις, μήπως έχεις κάποια απορία και στη λύσει!
Σε φιλώ

Ανέσπερη

Με τόσο φιλόξενες οικοδέσποινες, σιγά να μην άφηνα την ευκαιρία για παιχνίδι!!!
Σας ευχαριστώ, κορίτσια!!!
Μέσα κι εγώ λοιπόν, από το φιλόξενο για ζεστό “σπιτικό” της Μαίρης που μου έστειλε κι ένα ενθαρρυντικό e-mail !!!
Σας φιλώ γλυκά!!! <3

Marina Tsardakli

Χαίρομαι Ανέσπερη μου, θα σε βάλω και εσένα σε λιγάκι στις συμμετοχές!!!! Πολλά φιλιά!

Ρένα Χριστοδούλου

Το δεύτερο σχόλιο έμεινε.
Επιβεβαιώνω τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι.
Ευχαριστούμε πολύ που μας σκέφτηκες.
Χρειαζόμαστε όλοι αισιόδοξα μηνύματα για την καινούργια χρονιά.
Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά διαδικτυακά και ακίνδυνα

ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)

Έλα Μαρινάκι μου, κι Εγώ μέσα! Άντε γιατί πρέπει λίγο να ενεργοποιηθούμε γιορτές έρχονται κι ας είναι φέτος διαφορετικές.
Πόσο όμορφη ιδέα!
Μόνο θα ήθελα μια ερώτηση, αντί για ποίημα ή ιστορία μπορούμε και με με μια φωτο μαζί με μια λεζάντα που εννοείται θα υπάρχει μέσα και η λέξη;

Marina Tsardakli

Μαρία μου, δες λίγο τη νέα ανάρτηση με τις διευκρινήσεις, νομίζω θα σου λύσει τις απορίες.
Δεν είναι αναγκαστικό να γράψει κάποιος ιστορία ή ποίημα.
Μπορεί απλά να γράψει τις σκέψεις του εξηγώντας γιατί επέλεξε αυτή τη λέξη.
Σε φιλώ!

Γεωργία Μανασή

Φαντάστηκες πως θα έλειπα; μα φοβάμαι μήπως δεν είμαι στις 24…ξέρω πως θα θέλουν πολλές, μα ακόμα κι αν δεν …χωρέσω μπορώ να σας βλέπω να το στολίζετε.

Marina Tsardakli

Τέλεια Γεωργία μου, σε κατέγραψα και σε εσένα. Να είσαι συντονισμένη, να μάθεις το γράμμα σου!
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή. Πολλά φιλιά!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΑΚΟΒΑΣΙΛΗΣ

Χριστουγεννιάτικο δρώμενο με ευχές για το 2021!!!! Θέλω να δώσω ευχές μπας και ξορκίσω το 2020 🙂 Ωραία ιδέα!!!

Νικολέτα

Και επίσημα δηλώνω την συμμετοχή μου λοιπόν.. Blog μπορεί να μην έχω τώρα, αλλά έχουμε και μια υπόληψη βρε αδερφέ και έτσι μου επιτράπηκε εκ της διοίκησης

Marina Tsardakli

Τέλεια! Ελπίζω να παρέλαβες το γράμμα σου! Μια παρέα είμαστε όλοι Νικολέτα μου! Αλίμονο, που δε θα το “επέτρεπα”!

Γιούλη

Καλησπερα Μαρινα.Ειδα την αναθεση των Γραμματων για το δεντρο μας.Δεν θυμαμαι αν εκανα και αποδοχη ή που.Αν οχι,βοηθησε μου.Αυτος ο καιρος ηταν δυσκολος με καποια θεματα για μενα.

[instagram-feed]

Discover more from Εκεί που ερωτεύομαι τη ζωή

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading