Η ανακοίνωση των γραμμάτων

Θα προσπαθήσω να μην σας κουράσω στη σημερινή ανάρτηση!

Οι συμμετοχές τρέχουν μέχρι αύριο. Με χαρά θα ξαναμοιράσω το αλφάβητο για όσους δηλώσουν μέχρι αύριο συμμετοχή! Και θα στολίσουμε, ανάλογα το πόσες συμμετοχές είναι, κάτι διαφορετικό.

Αν οι επιπλέον συμμετοχές είναι λίγες, ενδεχομένως να τις χωρέσω στο ίδιο δέντρο και να δώσω απευθείας τα γράμματα, για να έχουν κι εκείνοι χρόνο.

Πάμε τώρα στους ήδη συμμετέχοντες!

Ξαναθυμίζω τους κανόνες του δρώμενου μας

Γιατί οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους:

 • Οι αναρτήσεις θα γίνουν στα blog σας, με τη σειρά των γραμμάτων. Πρώτα θα δημοσιεύσει τη συμμετοχή του ο blogger που έχει το “Α”, την άλλη μέρα το “Β”, την άλλη μέρα το “Γ” κ.τ.λ.
 • Οι αναρτήσεις θα ξεκινήσουν 1η Δεκεμβρίου 2020 και θα φτάσουν μέχρι την παραμονή Χριστουγέννων (αφού 24 είναι τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου)
 • Ο τίτλος της ανάρτησης, θα είναι η λέξη σας ή Η λέξη σας-Το xmas δέντρο των bloggers (γιατί σε κάποιους μπορεί να μην επιτρέπει το seo, μια λέξη)
 • Η ανάρτηση θα ξεκινά: Το γράμμα μου είναι το ” …”. Η λέξη που επιλέγω είναι “………..”. Και θα ακολουθεί η συμμετοχή σας!
 • Οι αναρτήσεις σας, θα πρέπει να είναι μικρές, μέχρι 400 λέξεις!
 • Η μορφή δε μας πειράζει τι θα είναι. Μπορείτε να γράψετε ποίημα, μικρή ιστορία, χαϊκού ή απλά τις σκέψεις σας αναφορικά με τη λέξη (γιατί δηλαδή την επιλέξατε)!
 • Η λέξη που θα επιλέξετε (ουσιαστικό), θα πρέπει να είναι μια θετική λέξη, που θα θέλατε να δείτε στη νέα χρονιά! Αυτός είναι ο σκοπός του δρώμενου!
 • θα μου άρεσε πολύ στο τέλος κάθε ανάρτησης να συμπεριλαμβάνετε μια ευχή για τη νέα χρονιά και το αγαπημένο σας χριστουγεννιάτικο τραγούδι, αλλά δεν είναι αναγκαστικό!
 • Στην ανάρτηση μου, για τα Χριστούγεννα, θα δείτε και το δέντρο μας στολισμένο μ’ όλες τις ευχές και από κάτω όλες τις συμμετοχές!
 • Πλέον έχετε τα γράμματα σας.
  Έχετε μέχρι 30/11/2020 να οργανώσετε τις αναρτήσεις σας, γιατί από 1/12/2020, θα μπαίνουν καθημερινά κι ενδεχομένως δε θα προλάβετε. Σε κάθε περίπτωση, αν δείτε ότι η έμπνευση δε σας επισκέπτεται μοιραστείτε τις σκέψεις σας αναφορικά με το λόγο που επιλέξατε τη λέξη σας. Η ιστορία και το ποίημα δεν είναι μονόδρομοι, είναι απλά εναλλακτικές!

Εγώ θα σας στέλνω e-mail την προηγούμενη μέρα

Την προηγούμενη ημέρα, από την ημέρα που θα πρέπει να δημοσιεύσετε, θα στέλνω ένα e-mail να σας το υπενθυμίσω. Επειδή όμως, είμαι άνθρωπος και κάτι μπορεί να μου συμβεί, μπορείτε να την προγραμματίσετε την ανάρτηση σας. Φαίνεται άλλωστε από τη σειρά των γραμμάτων και την ημερομηνία στον παρακάτω πίνακα, πότε πρέπει να δημοσιεύσετε. Κι έτσι, εγώ θα λειτουργήσω βοηθητικά.

Σημαντικό : Γράψτε μου στα σχόλια, αν θέλετε σε κάθε ανάρτηση, να στέλνω ομαδικό e-mail, για να ενημερώνω ότι ο εκάστοτε blogger, έκανε ανάρτηση στα πλαίσια του δρώμενου. Ρωτάω, επειδή δημοσιεύω πιο κάτω το πρόγραμμα κι έτσι γνωρίζετε ποιος θα δημοσιεύσει πότε, οπότε εγώ δε το θεωρώ απαραίτητο! Κι αυτό, επειδή μπορείτε να ανατρέχετε στην ανάρτηση και να βλέπετε ποιος δημοσιεύει. Αν το θέλετε όμως οι περισσότεροι, δεκτό και θα το κάνω με χαρά!

Τα γράμματα είναι:

Blogger Γράμμα
Mary Petrax γ
Anna Flo υ
Denia α
Stella Vardaki ο
Giannis Pit. δ
Μαρία Κανελλάκη φ
Mia ζ
Μαρία Πλατάκη ε
Ελένη Φλογερά θ
Ερωφίλη κ
Άιναφετς β
Χριστίνα ι
Κλαυδία Μάμαλη π
Joanna ρ
My little stories η
ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΡΟΥΛΑ σ
Ρένα Χριστοδούλου ξ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ χ
Κατερίνα Β ψ
Ανέσπερη ω
Giouli λ
Γεωργία Μανασή τ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΑΚΟΒΑΣΙΛΗΣ μ
Marina Tsardakli ν

Άρα το πρόγραμμα διαμορφώνεται:

Γράμμα Blogger Ημερομηνία
Α Denia 1/12/2020
Β Άιναφετς 2/12/2020
Γ Mary Petrax 3/12/2020
Δ Giannis Pit. 4/12/2020
Ε Μαρία Πλατάκη 5/12/2020
Ζ Mia 6/12/2020
Η My little stories 7/12/2020
Θ Ελένη Φλογερά 8/12/2020
Ι Χριστίνα 9/12/2020
Κ Ερωφίλη 10/12/2020
Λ Giouli 11/12/2020
Μ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΑΚΟΒΑΣΙΛΗΣ 12/12/2020
Ν Marina Tsardakli 13/12/2020
Ξ Ρένα Χριστοδούλου 14/12/2020
Ο Stella Vardaki 15/12/2020
Π Κλαυδία Μάμαλη 16/12/2020
Ρ Joanna 17/12/2020
Σ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΡΟΥΛΑ 18/12/2020
Τ Γεωργία Μανασή 19/12/2020
Υ Anna Flo 20/12/2020
Φ Μαρία Κανελλάκη 21/12/2020
Χ ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ 22/12/2020
Ψ Κατερίνα Β 23/12/2020
Ω Ανέσπερη 24/12/2020
Εκ νέου αλφάβητο!
Σ Νικολέτα 18/12/2020
Ω Άλκηστη 24/12/2020

Η συμμετοχή της Ανέσπερης, θα φιλοξενηθεί στο blog της Mary Petrax!

Update:

 1. Δήλωσε συμμετοχή, η Άλκηστη από το Little Hope Flags και άρα παίρνω το αλφάβητο από την αρχή και της δίνω το γράμμα για να έχει κι εκείνη χρόνο να σκεφτεί την ανάρτηση της! Για να είναι δίκαιο, ανάλογα με το γράμμα της, θα αναρτήσει και τη συμμετοχή της!
 2. Ήθελε να συμμετέχει η Νικολέτα, οπότε θα φιλοξενήσω εγώ τη συμμετοχή της! Γιατί εδώ δεν πάμε για τη δόξα, ούτε για βραβεία, αλλά για να στολίσουμε όλοι μαζί το δέντρο μας με ευχές! Κι εκείνη θα αναρτήσει, ανάλογα με το γράμμα της!

 

γράμματα-δρώμενου

 

Για τα τυπικά, να σας πω:

Δημιούργησα τον πρώτο πίνακα κι άφησα κενά τα γράμματα. Χρησιμοποίησα το χαρτί που βλέπετε και έγραψα το αλφάβητο. Με τη βοήθεια ενός random letter generator βρήκα τα γράμματα και τα έσβηνα ένα ένα. Δε μου βγήκε κανένα διπλό μέχρι το τέλος. Τα δύο τελευταία γράμματα, ήταν το “μ” και το “ν”. Το “μ” λοιπόν εμφανίστηκε δυο φορές, μία που βγήκε για τον Βασίλη και μία ακόμα. Το θεώρησα σημαδιακό, ότι δηλαδή το 2021, χρειάζεται τη Μαρίνα του (😂). Δεν γινόταν όμως, μου έλειπε το τελευταίο γράμμα, ξαναπάτησα λοιπόν το κουμπί και μου βγήκε το “ν”. Η διαδικασία λοιπόν κύλησε ομαλά, γρήγορα κι εύκολα!

Για οτιδήποτε χρειαστείτε, μπορούν να βοηθήσουν η ανάρτηση με τις διευκρινήσεις και εκείνη με την ενημέρωση για το δρώμενο!

Και φυσικά, παραμένω στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Ο σκοπός είναι να περάσουμε καλά!

Όπως έγραψα και χθες, ο στόχος του δρώμενου είναι να γεμίσουμε τη νέα χρονιά που έρχεται με θετικές λέξεις κι αισιοδοξία. Γιατί κακά τα ψέματα, το 2021, ακολουθεί μια δύσκολη χρονιά και λόγω αυτού, δε φαίνεται προς το παρόν να είναι εύκολο!

Θα ήθελα λοιπόν, να το γεμίσουμε με τόση θετική ενέργεια, που να μην μπορεί παρά να μας την ανταποδώσει!

Αυτός είναι ο στόχος λοιπόν του δρώμενου αυτού. Και γι’ αυτό δεν πειράζει καθόλου, που οι αναρτήσεις θα ‘ναι μικρές. Υπάρχουν άλλα δρώμενα, να ξεδιπλώσουμε τα ταλέντα μας!

Από μεριάς μου, σας εγγυώμαι ότι προσπαθώ πολύ για να είναι όλα είναι ωραία κι εύκολα. Και σας υπόσχομαι ότι αν ποτέ ξαναοργανώσω κάποιο δρώμενο, θα το ξεκινήσω νωρίτερα! χαχα

❗Το μόνο που θα ήθελα από σας, να γράψετε όλοι οι συμμετέχοντες, στα σχόλια, ότι παραλάβατε το γράμμα σας, για να ξέρω, ότι έχετε δει την ανάρτηση κι έχετε πάρει το γράμμα!

Εύχομαι να πάνε όλα σούπερ, να απολαύσουμε την διαδικασία, αλλά και την ουσία του δρώμενου και να μπούμε στο κλίμα των ημερών, όσο δύσκολο κι αν το καθιστούν οι περιστάσεις!

 

Updateημερών! DDl

Until Next Time…

Μαρίνα


Αν θες να λαμβάνεις όλα μου τα άρθρα, μην ξεχάσεις να εγγραφείς μέσω e-mail στο blog. (Όπως είσαι κοίτα όλο δεξιά “Πάρε μας και στο mail σου”)

Και για να μην χάσεις όλα τα ωραία που θα έρθουν, εδώ είναι το newsletter μας!

Επίσης, αν σου άρεσε η ανάρτηση μου, κάνε την καλή σου πράξη για σήμερα και μοιράσου την μέσα από τα κουμπιά κοινοποίησης (κάτω από το άρθρο) στα social media, στα οποία παρεμπιπτόντως μπορείς να με βρεις εδώ: facebook, instagram, twitter.

(54) Comments

 1. Έλαβα το γράμμα! Καλή συνέχεια.

  1. Ερωφίλη, αν θες, πες και τη γνώμη σου, για το ομαδικό e-mail!
   Καλή συνέχεια και σε σένα!

 2. Καλημέρα σου
  Το γράμμα μου είναι το Υ!! Αλλά κοίτα μετά τη δεύτερη στήλη έχεις γράψει τη Γεωργία Μανασή σε δυο γράμματα και στο υ δηλ.
  Και το πήρα το γράμμα και δεν με νοιάζει το μαίιλ.
  Φιλάκια

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο Αννούλα μου! Το διόρθωσα!
   Ανυπομονώ να δω τι θα μας δημιουργήσεις.
   Πολλά φιλιά και σε σένα!

   1. Ερώτηση για τις νέες συμμετοχές: Δεν πειράζει αν συμπέσουν οι λέξεις έτσι; Πχ για γράμματα που είναι και δύσκολα όπως το Ω ας είναι ίδιες οι λέξεις δεν έχει σημασία, σωστά; Έτσι κι αλλιώς η ανάπτυξη θα είναι διαφορετική, ναι;

    1. Ε ναι Άννα μου, δε θα σκάσουμε κιόλας!
     Αρκετά έχουμε περιοριστεί με όσα ζούμε, μη περιοριζόμαστε και στα δρώμενα χαχαχα
     Τώρα τα γράμματα είναι στα χέρια μας, ας σκεφτούμε τι θέλουμε να δούμε στη νέα χρονιά κι ας περάσουμε όμορφα!
     Το αξίζουμε! Σε φιλώ και σ’ ευχαριστώ που είσαι τόσο ενεργή με συγκινείς απίστευτα!!

 3. Βεβαιότατα και χάρηκα με το Β!
  Πάμε λοιπόν να δημιουργήσουμε και να γεμίσουμε χαρά και ελπίδα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας! 🙂

  ΑΦιλάκια και καλή χαμογελαστή βδομάδα σε όλους! 🙂

  1. Τέλεια….. Έχω πάρει το γράμμα μου….
   Α και ξεκινάμε…!!!!

   1. Να ‘σαι καλά Ντένια! Καλή βδομάδα!

  2. Να ‘σαι καλά μαγισσούλα μου! Φιλιά πολλά!

 4. Μαρία Κανελλάκη says:

  Γράμμα ελήφθη, όβερ.
  Μια χαρά του “φου”…
  Καλό μας δεντροστόλισμα, παίδες

  1. Αμήν! Καλή βδομάδα Μαρία μου!

 5. Έλαβα κι εγώ γράμμα – με τον Άγιο Βασίλης να περνά από μπροστά.
  Το γράμμα μου, φαντάζει σαν πΡόκληση! Πάμε!

  1. Χαίρομαι που το αντιμετωπίζεις ευφάνταστα Joanna μου! Καλή βδομάδα!

 6. Ανέσπερη says:

  Ωωωωωω!!! Ωραία!!! Μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων δηλαδή, θα πρέπει να ετοιμαστώ!!!
  Σ’ ευχαριστούμε πολύ, Μαρίνα που μας ενημέρωσες!!!
  Καλή αρχή και καλή συνέχεια!!! 🙂

  1. Ανέσπερη μου, καλό είναι να ετοιμαστείς μέχρι την Κυριακή. Γιατί μετά οι αναρτήσεις, θα πέφτουν η μία πίσω από την άλλη και δε ξέρω αν θα έχεις τον χρόνο.
   Πολλά φιλιά και καλή βδομάδα να έχουμε!

 7. Ανέσπερη says:

  Επίσης να επισημάνω πως θα με διευκόλυνε ένα e-mail για την ενημέρωση αν δεν σου είναι εύκολο. Δεν θα τολμούσα να το ζητήσω αν δεν μας ζητούσες την άποψή μας γι’ αυτό 🙂
  Καλημέρα!!!

  1. Ανέσπερη says:

   “δύσκολο” εννοούσα

   1. Το “Χ” για μενα και πολύ χαίρομαι! Οκ και από εμένα Μαρινάκι μου!
    Καλές, όμορφες, ήρεμες και με υγεία ευχομαι για όλους αυτές τις γιορτές! Οσο για το e-mail και ατομικό ή μαζικό δεν με πειράζει. Σ’ευχαριστούμε πολύ!

  2. Να τολμάς να ζητά τα πάντα! Ρωτώντας πας στη πόλη, λέει ο λαός. Άλλωστε, δεν είμαστε ξένοι εδώ, να έχουμε ντροπές. Μια blogoγειτονιά είμαστε, χρόνια τώρα! Και δεν ζητάς και τον ουρανό με τ’ άστρα!

   Γι’ αυτό ρώτησα τι βολεύει τους περισσότερους. Κι ανάλογα με το τι θα αποφασίσει η πλειοψηφία, θα πράξουμε!
   Σε κάθε περίπτωση όμως, να ανατρέχεις Ανέσπερη μου στην ανάρτηση αυτή, που γράφει το πρόγραμμα!
   Σε φιλώ και σου εύχομαι καλές εμπνεύσεις!

 8. Ωραία η διαδικασία κι ευχαριστώ για το γράμμα. Ο και θα το τιμήσω όπως του αξίζει. Το μέηλ νομίζω θα βοηθήσει.

  φιλιά!

  1. Χαίρομαι που σου άρεσε Στέλλα μου το γράμμα που σου έτυχε!
   Θα τα λέμε καθημερινά με μέιλ λοιπόν από 1/12/2020.
   Σε κάθε περίπτωση, να έχεις στο νου σου βέβαια αυτή την ανάρτηση που αναγράφει το πρόγραμμα!
   Σε φιλώ γλυκά! Καλή βδομάδα!

 9. Μαρίνα μου, καλή μας αρχή. Ενθουσιάστηκα με το “Ζ”, αχ πολύ ευχαριστώ.
  Προσωπικά θα προτιμούσα να μας έστελνες μαιλ όταν κάποιος δημοσιεύει γιατί… ένα μυαλό το’χουμε χειμώνα-καλοκαίρι! Πολλά πολλά φιλιά.

  1. Μία μου χαίρομαι που σου άρεσε το γράμμα! Ανυπομονώ να δω τι θα μας ετοιμάσεις.
   Θα τα λέμε καθημερινά με μέιλ λοιπόν από 1/12/2020.
   Σε κάθε περίπτωση, να έχεις στο νου σου βέβαια αυτή την ανάρτηση που αναγράφει το πρόγραμμα!
   Σε φιλώ γλυκά! Καλή βδομάδα!

 10. Μόλις πήρα το γράμμα μου, Μαρίνα μου.
  Ξ;
  Πρέπει να κάνω μεγάλη προσπάθεια για να βρω λέξεις.
  Το μειλ θα εξυπηρετεί πολύ.
  Καλή μας επιτυχία.

  1. Είμαι σίγουρη Ρένα μου, ότι θα μας μαγέψεις!
   Θα τα λέμε καθημερινά με μέιλ λοιπόν από 1/12/2020.
   Σε κάθε περίπτωση, να έχεις στο νου σου βέβαια αυτή την ανάρτηση που αναγράφει το πρόγραμμα!
   Σε φιλώ γλυκά! Καλή βδομάδα!

 11. To γράμμα Γ ελήφθη! όβερ! Ανάρτηση στις 3/12/20! Φιλιά!

  1. Φιλιά κι από εμένα Μαίρη μου! Καλή βδομάδα!

   1. Δεν χρειάζομαι ειδοποίηση θα το παρακολουθώ!

 12. Επιβεβαιώνω λήψη του γράμματος με το παρόν και δηλώνω, ανέκλητα και ανεπιφύλακτα, την προσαρμογή μου στους όρους του όμορφου παιχνιδιού!
  Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Σε τρέλανα έτσι; Μιλάμε για …τραπεζική ορολογία Μαρίνα μου από τα παλιά.
  Το γράμμα μου είναι το “Δ” και γράφω στις 4 Δεκέμβρη, νωρίς-νωρίς.
  Τρέχω να κάνω τις ετοιμασίες.
  Καλή επιτυχία σε όλες και όλους. Γουστάρω λέμε.
  Μαρίνα, η οργάνωσή σου είναι εκπληκτική!

 13. Παρέλαβα και γω το γράμμα μου και προχωράμε ολοταχώς δημιουργικά.

  1. Τέλεια! Καλές εμπνεύσεις!!!

 14. Μαρίνα έγω προσωπικά δεν θεωρώ αναγκαίο να στέλνεις ομαδικά email από την στιγμή που υπάρχει ο κατάλογος με τις ημερομηνίες των αναρτήσεων .Αλλά πάλι αν οι περισσότεροι αποφασίσουν να στέλνεις δεν υπάρχει πρόβλημα .
  Όσο για το γράμμα μου το λατρεύω!!!

  1. Παρέλαβα το πολύ εύκολο γράμμα μου Ψ, ευτυχώς έχω πολύ χρόνο να εμπνευστώ!!

   Κι εγώ νομίζω είναι περιττά τα ομαδικά emails εφόσον τα έχεις οργανώσει όλα τόσο λεπτομερώς!

  2. Χαίρομαι Μαρία μου που λατρεύεις το γράμμα σου! Καλές εμπνεύσεις!!!!

 15. Μαρίνα μου πήρα το..Τ και αρχίζω από τώρα να ..σπάω το κεφάλι για ιδέες. Λόγω..ηλικίας να φανείτε υπομονετικοί μαζί μου. Λοιπόν..γράφω το κείμενο 400 λέξεις ,αρχίζοντας από το γράμμα και βάζοντας την λέξη. Τελειώνω με ευχή και σου στέλνω μήνυμα πως είμαι έτοιμη ώστε μόλις έρθει η σειρά μου να το αναρτήσω. Σωστά; Θα ήθελα να ειδοποιείς εσύ όλες, έκανα και κοινοποίηση στο fb μου, έβαλα και το μέιλ μου για να μαθαίνω τα όσα γράφεις…ελπίζω να τα έκανα σωστά.

  1. Γεωργία μου καλό είναι μέχρι την Κυριακή να έχεις ετοιμάσει την ανάρτηση σου, γιατί κάθε μέρα από 1/12/2020 θα μπαίνουν αναρτήσεις και δε ξέρω αν θα έχεις τον χρόνο.
   Την προηγούμενη της ανάρτησης σου, θα σου στείλω μήνυμα, να σου υπενθυμίσω ότι την επομένη δημοσιεύεις!
   Η λέξη, πρέπει να αρχίζει από Τ, όχι το κείμενο. Το κείμενο, θα πρέπει να είναι, είτε μια ιστορία, που να περιέχει και να αντιπροσωπεύει τη λέξη, είτε ένα ποίημα που να ισχύει το ίδιο, είτε οι σκέψεις σου, γιατί διάλεξες αυτή την λέξη! Δε χρειάζεται να σκάτε. Μπορεί να είναι τόσο απλό!
   Το κείμενο, δεν θα είναι αναγκαστικά 400 λέξεις, μπορεί να είναι και δυο γραμμές! Το πολύ όμως, θα πρέπει να ‘ναι 400 λέξεις!!!!!
   Δες την ανάρτηση με τις διευκρινήσεις, έχω παράδειγμα!
   Ότι άλλο χρειαστείς, είμαι στη διάθεση σου!
   Σε φιλώ!!!!

 16. Στέλνω δεύτερη απάντηση καθώς η πρώτη με την επωνυμία μου “GiannisPit” ίσως κάπου να αγνοείται.
  Πήρα το γράμμα μου, το “Δ” και είμαι έτοιμος για ανάρτηση στις 4 Δεκέμβρη! Και, κατά τη γνώμη μου, δεν χρειάζεται να μας στέλνεις και ειδοποίηση βρε Μαρίνα μου. Εντάξει, ας έχουμε το νου μας οι ίδιοι, μην το έχεις και αυτό άγχος.
  Καλή επιτυχία σε όλες και όλους και αφήστε τον εαυτό σας να το απολαύσει.
  Φιλιά.

  1. Να ‘σαι καλά Γιάννη μου! Μάλλον θα πάμε για ομαδικό ε-μαιλ γιατί το θέλουν πολλοί!
   Καλές εμπνεύσεις εύχομαι!

 17. Ελένη Φλογερά says:

  Παρέλαβα το Θ Μαρίνα μου.
  Θα παρακολουθώ το δέντρο μας να γεμίζει ευχές οπότε το mail δεν μου είναι απαραίτητο.
  Καλή αρχή!

  1. Να ‘σαι καλά Ελένη μου!
   Σε φιλώ! Καλές εμπνεύσεις!

 18. Μαρινακι μου και εγω σε ευχαριστω πολύ για το γράμμα το Σ .. θα βαλω μπροστα την σκέψη μου ώστε να προλάβω… για τις ειδοποιήσεις ότι πει η πλειοψηφία ..έτσι κι αλλιως όλοι θα έχουμε τον νου μας!! αλλά καμία φορά δεν ξερεις…
  Θα σου στείλω μεηλ για μια ακόμα διευκρίνηση ναι; φιλιαααα!!

  1. Καλά θα κάνεις Σμαραγδένια μου! Καλές εμπνεύσεις! Σε φιλώ!

 19. Ήδη το μυαλό δουλεύει, ψάχνει, κάπου σκέφτεται να σταματήσει, όλα καλά!
  Ένα μέιλ θα το ήθελα για να μην χάσω καμία εγγραφή!
  Ευχαριστώ, Μαρίνα!

  1. Τέλεια Βασίλη! Χαίρομαι πολύ! Εγώ σ’ ευχαριστώ για τη συμμετοχή και την έμπνευση που θα μας χαρίσεις!
   Καλές εμπνεύσεις λοιπόν!!
   Καλή συνέχεια στη μέρα σου!

 20. Κλαυδία Μάμαλη says:

  Παρέλαβα το γράμμα μου και μπήκα αμέσως σε διαδικασία αναζήτησης ιδεών…..αυτό το δέντρο είμαι σίγουρη ότι θα στολιστεί πολύ όμορφα όσο και ιδιαίτερα ….Το μέηλ σου θα με διευκολύνει απαλλάσσοντάς με από το άγχος μήπως μου ξεφύγει κάτι….(έχω και μία ηλικία βλέπεις….)Καλή συνέχεια εύχομαι και συγχαρητήρια γιά την θαυμάσια ιδέα σου !!!

  1. Χαίρομαι Κλαυδία μου!
   Κι εγώ έτσι πιστεύω! Θα ‘ναι όμορφο το αποτέλεσμα!
   Σε συμπεριλαμβάνω στο mail μη μου αγχώνεσαι!
   Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό σου!
   Καλή συνέχεια στη μέρα σου!

 21. Έι γειτόνισσα..! Ήρθα πάλι να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εικόνα που θα συνοδεύει το δρώμενο!
  Επίσης να σου πω ότι μετά την γκρίνια που αρχικά με δυσκόλεψε το Ψ… δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι λέξεις και κατέληξα με δυσκολία μετά από 3 επικρατέστερες!

  ΥΓ: Μπήκα από το λαπτοπάκι μου ετοιμοπόλεμη να αντιμετωπίσω το έλκηθρο και τι να δω;;

  Πολλά xmas φιλιά!!

  1. Καλημέρα Κατερινάκι! Είμαι σίγουρη ότι θα μας συναρπάσεις με τη συμμετοχή σου!
   Βασικά τώρα που βλέπω το γράμμα, έτσι που σε ξέρω μου ήρθε κατευθείαν μια λέξη!
   Εύχομαι να διαλέξεις αυτή! Αν συμπέσουν οι σκέψεις μας θα στο γράψω όταν δημοσιεύσεις!
   Για την εικόνα, δες τη σημερινή ανάρτηση!
   Σε φιλώ γλυκά!

 22. Για να με βλέπω στη λίστα έχει είμαι οκ ε; νομιμότατη;

  1. Ναι καλέ! Νομιμότατη!
   Καλές εμπνεύσεις!

 23. Ελαβα το γραμμα μου.!!!!
  Και ωωω του θαύματος και την λέξη που θα είναι η έμπνευσή μου.!!!!!!!
  Ευχαριστώ.!!!!!!!

  1. Χαίρομαι Γιούλη μου! Καλές εμπνεύσεις!

 24. […] της δημιουργού του «Εκεί που Ερωτεύομαι τη Ζωή» (κλικ). Με την προτροπή να γεμίσουμε το δέντρο με […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: