Καλώς ήρθες Οκτώβριε

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

καλώς ήρθες Οκτώβρη
Ένας νέος μήνας ξημέρωσε κι είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ένας μήνας φθινοπωρινός, ένας μήνας με τριάντα μία μέρες, γεμάτες ευκαιρίες να εκμεταλλευτούμε. Βέβαια, αισθάνομαι ότι το ’18 περνάει πολύ γρήγορα, αλλά δε βαριέσαι, όσο το απολαμβάνουμε, όλα καλά!

Δεν ξέρω τι ποθεί ο καθένας και τι προσδοκά από τον Οκτώβρη, μα πραγματικά εύχομαι να του το φέρει.

Όσο για εμένα, είμαι σίγουρη ότι θα μου δώσει πολλές αφορμές, να κάνω όσα ανυπομονούσα να κάνω το φθινόπωρο και προς το παρόν αυτό μου φτάνει.

Είμαι σίγουρη, πως θα μου φέρει κι αναποδιές, αλλά και καταστάσεις που δεν περιμένω κι είμαι έτοιμη, για ακόμα ένα μήνα, να πάρω τα μαθήματα μου!

Σε επίπεδο blog, είμαι έτοιμη να ασχοληθώ ξανά με τις στήλες μου για τις τηλεοπτικές σειρές και την ομορφιά και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είμαι επίσης χαρούμενη, που ήδη έχουν ξεκινήσει οι αγαπημένες μου σειρές και σιγά σιγά ξεκινούν κι οι υπόλοιπες, καθώς και κάποιες καινούριες που θέλω πολύ να δω και να ανταποκριθούν στις προσδοκίες μου.

Αισθάνομαι ότι το φθινόπωρο, επιδρά ευεργετικά και στο blogging! Πολλά δρώμενα, ξεκινούν μετά το καλοκαιρινό τους διάλειμμα, μεγαλύτερη διάθεση για την ανάγνωση των blogs, μιας και το καλοκαίρι λόγω της ζέστης προτιμούμε περισσότερο να βγαίνουμε, παρά να καθόμαστε μέσα μπροστά από τον υπολογιστή, αλλά και μεγαλύτερη διάθεση για γράψιμο, ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

Τον προηγούμενο μήνα κατάφερα να “φτιάξω” ένα ολοκληρωμένο θέμα (εμφανισιακά) στο blog μου και πολύ το χάρηκα. Έχει μια συνοχή! Δεν το έχω καταφέρει ξανά, σε αυτό το βαθμό και με βοηθά πολύ στη διάθεση και τη δημιουργικότητα μου, αναφορικά με το blogging, που αν και απλό, κάθε φορά που μπαίνω στο blog μου, το καμαρώνω!

Έθεσα και κάποιους στόχους για τον Οκτώβρη που θέλω να επιτύχω και ελπίζω να τα καταφέρω:

  • Να οργανωθώ περισσότερο

Γενικά τον Αύγουστο και κατ’ επέκταση Σεπτέμβρη, έτυχαν αρκετές αναποδιές και με αποδιοργάνωσαν. Θέλω ξανά να βρω τους ρυθμούς μου!

  • Να τηρήσω το πρόγραμμα μου online

Η αποδιοργάνωση που ανέφερα πιο πάνω, δυστυχώς επηρέασε και το online πρόγραμμα μου. Γενικά, προσπαθώ το Σαββατοκύριακο, να μην κάθομαι καθόλου αν γίνεται στον υπολογιστή. Ειδικά τον Σεπτέμβρη όμως, με έπιασα πολλές φορές να το κάνω, σχολιάζοντας blogs ή φτιάχνοντας αναρτήσεις για το δικό μου blog.

  • Να μαθαίνω κάθε μέρα κάτι καινούριο

Αυτός είναι ένας στόχος, που προσπαθώ να πετύχω γενικά στη ζωή μου κι ελπίζω κι ο μήνας αυτός να με βοηθήσει να συνεχίσω να το κάνω!
Αυτά! Σε γενικές γραμμές, θέλω να οργανωθώ περισσότερο, να μείνω πιστή στο πρόγραμμα μου και να απολαύσω τον μήνα μου. Κι ελπίζω σε τριάντα μία μέρες από σήμερα, να τα έχω καταφέρει.

Εσείς έχετε θέσει κάποιους στόχους για τον Οκτώβρη; Έχετε κάτι μέσα στο μήνα, για το οποίο ανυπομονείτε; 🍂🍁

ευχές για νέο μήνα

Until Next Time…

Μαρίνα


Αν θέλετε να γίνετε κομμάτι της παρέας μας και να μην χάσετε όλα τα ωραία που θα έρθουν, γραφτείτε στο newsletter μας!

Επίσης, αν σας άρεσε η ανάρτηση μου, κάντε την καλή σας πράξη για σήμερα και μοιραστείτε την μέσα από τα κουμπιά κοινοποίησης (κάτω από το άρθρο) στα social media, στα οποία παρεμπιπτόντως μπορείτε να με βρείτε εδώ: facebook, instagram, twitter.

Marina Tsardakli

Είμαι η Μαρίνα,
Ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και serial Blogger, με μια αδυναμία στο αισιόδοξο, το διαφορετικό, το πρωτότυπο!
Αυτό το blog, με το χιούμορ και την αισιοδοξία του, είναι η επανάσταση μου, σε έναν κόσμο μίζερο και ολίγον φλατ!

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Άιναφετς
01/10/2018 10:55 ΠΜ

Καλό μήνα να έχουμε Μαρινάκι μου και θα τον έχουμε γιατί το αξίζουμε! 😀
Εύχομαι να πετύχεις τους στόχους σου, πρόσεξε όμως να μην είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου και απογοητευτείς αν κάτι δεν πάει όπως το επιθυμείς! 😛
Σήμερα εδώ η κατάσταση βελτιώθηκε μια και τα πουλάκια παρ’ όλη την ασταμάτητη βροχή κελαηδούσαν! 😉
ΑΦιλάκια πολλά και χαμογελαστά! 🙂

ANNA Flo
ANNA Flo
01/10/2018 12:52 ΜΜ

Καλό γλυκό μήνα Μαρίνα μου χωρίς απρόοπτα θα ευχηθώ.
Εύχομαι όλα να γίνουν όπως τα θες αλλά σιγά σιγά μην βάζεις χρονοδιάγραμμα. Ας απολαμβάνουμε τις στιγμές και το blogging είναι απόλαυση. Να μια απόλαυση, είμαι εδώ και σου αφήνω τις σκέψεις μου.
Τι περιμένω από τον Οκτώβρη; Το μόνο που θέλω είναι να χουχουλιάσω στη μπερζέρα μου και να τελειώσω ένα βιβλίο που όλο το πιάνω και όλο με διακόπτουν χιχιι
Καλή εβδομάδα να έχεις μάτια μου

syros2js
01/10/2018 3:19 ΜΜ

Αχ, ναι! Να αρχίσουν οι αγαπημένες σειρές!!! (Αν και 2 από τις δικές μου αγαπημένες, θα με έχουν στο περίμενε για εφέτος… χμμμ!)
Μακάρι να τα πας όσο το δυνατόν καλύτερα με του στόχους σου, Μαρινάκι κ’ όσο για τους δικούς μου, μπορώ να χρησιμοποιήσω το κλεμμένο “Θα αρκεστώ στο να συγκρατηθώ κ’ να μη σκοτώσω άνθρωπο??!!!)
😉
ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά, ομορφιά μου!
Καλή εβδομάδα & καλό μας μήνα!

Μαρία Κανελλάκη
01/10/2018 6:15 ΜΜ

Καλό μήνα Μαρινάκι, με όλους τους στόχους σου εκπληρωμένους εύχομαι!
Το μόνο που προσδοκώ απ’ τον Οκτώβρη είναι να έχει ηλιοφάνειες και ζεστές μέρες.
Μουλιάσαμε αυτές τις μέρες…

Giannis Pit
Giannis Pit
01/10/2018 6:41 ΜΜ

Καλό μήνα Μαρίνα μου.
ας είναι ο Οκτώβρης πιο ήρεμος μαζί μας. Πιο τρυφερός να πούμε. Όσο για σχέδια ε ; έχω αρκετά πράγματα κατά νου για τον μήνα που αφορά το πατρικό μου σπίτι. Και είναι ζωτικής σημασίας.
Για να δούμε κορίτσι μου.
Πολλά φιλιά.

διονύσης μάνεσης
διονύσης μάνεσης
02/10/2018 6:07 ΜΜ

Γειαααα. Για τον Οκτώβρη, ό,τι και για τους άλλους έντεκα: Ει δυνατόν, λίιιιιιγο καλύτερα από τον προηγούμενο.Λίγο πιο εύκολα τα χαμόγελα και η χαρά, λίγο λιγότερα τα άσχημα νέα, γενικότερα λίγο “πιο” τα πράγματα που αγαπάμε. Φαίνεται μικρό αυτό που θέλω, αλλά μάλλον πολύ είναι 🙂
Για σένα, τον καλύτερο Οκτώβρη, α-συ-ζη-τη-τί!

mariakat80
03/10/2018 8:09 ΜΜ

Μαρινάκι γλυκο πανω κατω τους ίδιους στόχους εχουμε! Ας εχουμε λοιπόν εναν γεμάτο δημιουργικό Οκτώβριο!! Σε φιλω πολυ

[instagram-feed]
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x