Ο πιο Christmas μήνας είναι εδώ!

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Καλό μας Δεκέμβρη βρε παιδιά. Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του έτους! Στον πιο Christmas μήνα, τον πιο φωτεινό κι ατμοσφαιρικό. Για να είμαι ειλικρινής, το christmas mood μου, έχει χαλάσει, λόγω κάποιων σοβαρών θεμάτων υγείας και πολυέξοδων αναποδιών, τα οποία έχουν έρθει όλα μαζί. Το ψάχνω ακόμα όμως αυτό το christmas mood και προσπαθώ να το μεταδώσω.

Γιατί ξέρω, πως πάντα, υπάρχει κάποιος άνθρωπος στον κόσμο, με πολύ σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου. Και για να είμαι ειλικρινής, τι μπορώ να κάνω; Δεν είναι πράγματα που εξαρτώνται από εμένα! Οπότε, προσπαθώ όσο μπορώ, να τα φιλοσοφώ όλα και να ανταπεξέρχομαι στις καταστάσεις με ψυχραιμία κι όση αισιοδοξία μπορώ να έχω.

Τα διδάγματα του Νοεμβρίου, θα τα κρατήσω για πάντα!

Γιατί, μου έμαθε, πως στον προγραμματισμό, πάντα θα πρέπει να διατηρήσεις το στοιχείο του “ξαφνικού” (ή αλλιώς, μην λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο!). Και γιατί, μου απέδειξε ακόμα μια φορά, πόσο πολύτιμες είναι οι στιγμές και πόσο σημαντικό, είναι να μπορείς να σταθείς στα πόδια σου μόνος σου!

Αν και για το blog, δεν ήταν καλός μήνας.

Γιατί δεν είχα τον χρόνο, να ασχοληθώ μαζί του. Δεν είχα τον χρόνο να δημιουργήσω υλικό, ούτε διάθεση, να διαμορφώσω το ήδη υπάρχον. Επίσης, δεν είχα χρόνο, να ανταποδώσω επισκέψεις, κάτι που έμπρακτα έχω διαπιστώσει πως παίζει σημαντικό ρόλο!

Κάπως έτσι, ο Νοέμβριος, δεν ήταν για το blog ευνοϊκός μήνας, κάτι που εύχομαι να αλλάξει τον Δεκέμβρη (τον οποίο καλωσορίζουμε με καθυστέρηση!).

Όπως και να ‘χει, μην ξεχνάμε πως είναι Δεκέμβρης!

Και πρέπει να αξιοποιήσουμε την κάθε μέρα του. Είναι οι τελευταίες ημέρες του έτους και πρέπει (εκτός του να κλείσουμε εκκρεμότητες) να τις απολαύσουμε. Να χαρούμε τα Χριστούγεννα κι όλο το όμορφο κλίμα που επικρατεί.

Κι αν δεν τα “νιώθουμε” τα Χριστούγεννα, ας πιεστούμε λιγάκι και θα τα νιώσουμε. Κατά το “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”, καταλαβαίνετε.

Να σκέφτεστε θετικά, να χαμογελάτε φωτεινά και να περνάτε καλά!

Καλό μήνα!

 

Until Next Time…

Μαρίνα


Αν θέλετε να γίνετε κομμάτι της παρέας μας και να μην χάσετε όλα τα ωραία που θα έρθουν, γραφτείτε στο newsletter μας!

Επίσης, αν σας άρεσε η ανάρτηση μου, κάντε την καλή σας πράξη για σήμερα και μοιραστείτε την μέσα από τα κουμπιά κοινοποίησης στα social media, στα οποία μπορείτε να με βρείτε εδώ: facebook, instagram, twitter.

Marina Tsardakli

Είμαι η Μαρίνα,
Ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και serial Blogger, με μια αδυναμία στο αισιόδοξο, το διαφορετικό, το πρωτότυπο!
Αυτό το blog, με το χιούμορ και την αισιοδοξία του, είναι η επανάσταση μου, σε έναν κόσμο μίζερο και ολίγον φλατ!

Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ainafets
02/12/2019 8:54 ΜΜ

Όλα είναι περαστικά Μαρινάκι μου και τα κακά όπως όμως και τα καλά!
Ίσως είσαι ακόμα μικρή για να έχεις αυτή την εμπειρία-γνώση, αλλά είναι έτσι!
Οι γιορτές θα έρθουν και θα τις ζήσει ο καθένας με τις δυνατότητες του και εύχομαι να έχεις την κατάλληλη ενέργεια για να τις ζήσεις όμορφα όπως σου αξίζει!
ΑΦιλάκια με μια μεγάλη ζεστή αγκαλίτσα! 🙂

Αρτίστα του βωβού
03/12/2019 8:29 ΜΜ

Περαστικά εύχομαι.
Κι εγώ σε κάποια τέτοια φάση είμαι. Εννοώ ότι ενώ τον Νοέμβριο περίμενα πώς και πώς να έλθει ο Δεκέμβρης για να στολίσω σπίτι και άλλα τέτοια γιορτινά πράγματα, ξαφνικά έπεσε η διάθεση αυτομάτως, χωρίς να συμβαίνει κάτι έξτρα από τα συνήθη προβλήματα, και με έπιασε μια απίστευτη άρνηση, αλλά είπα να το παλέψω λίγο κι έτσι στόλισα το βλογ, βασιζόμενη στο “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”, που γράφεις κι εσύ.
Ας αντισταθούμε λοιπόν κι ας προσπαθήσουμε να ξαναβρούμε το κρίστμας μουδ μας!
Φιλί.

maria mytripsonblog
03/12/2019 8:30 ΜΜ

Πόσο σοφό αυτό που λες στο τέλος! Και είναι και αποτελεσματικό!
Εύχομαι περαστικά να είναι όλα Μαρίνα μου.
Φιλιά πολλά και καλό γιορτινό μήνα!

Mia Petra
05/12/2019 6:03 ΜΜ

Στα αχνάρια τού «τρώγοντας έρχεται η όρεξη» κι εγώ, στόλισα φέτος νωρίς για να μας βάλω από νωρίς στο κλίμα.. Τα φωτάκια τού δέντρου είναι μια νότα γιορτής! Κουκλοβαφτιστηρόνιμου, εύχομαι να πάνε όλα καλά με κάθε θέμα υγείας, γιατί είναι πάνω από όλα. Πολλά φιλιά και καλό μήνα, με όλα τα καλούδια! ❤

Άννα
05/12/2019 7:03 ΜΜ

Περαστικά σου μάτια μου. Και εύχομαι να περάσουν όλα και να απολαύσεις τις γιορτές γερή και δυνατή
Τα φιλιά μου

[instagram-feed]
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x